Ngenalake Widget Rotator Gambar WordPress

WordPress

DK New Media wis nggunakake plugin WordPress iki ing back-burner kanggo sawetara wektu. Panjaluk plugin rotator gambar sing sederhana lan berkualitas ora mung kanggo para klien, nanging uga komunitas WordPress. Plugin sing aku temokake sing janji bakal nindakake apa sing dibutuhake, bisa rusak utawa ora bisa digunakake. Dadi, kita nggawe dhewe.

Download utawa Pasang Widget Rotator Gambar

Versi pertama elek, lan akibate ora nate ditambahake ing WordPress Plugin Repository. Estetika dudu siji-sijine masalah: sampeyan mung bisa mbukak sekejap saben kaca, ana rong papan sing beda sing kudu dikonfigurasi, apa aku nyebutake ora apik?

Rotator dilengkapi telung transisi: Linear, Loop, and Fade. Linear bakal nggulung gambar kanthi horisontal ing kontainer kasebut. Sawise rotator linear wis tekan pungkasan gambar, mula bakal bouncing maneh lan gulung kanthi cara sing ngelawan. Rotator loop bunder: nalika gambar pungkasan digayuh, gambar pertama ing dhaptar bakal katon sabanjure, lan loop diwiwiti maneh. Fade bakal ilang saben gambar lan saben gambar metu.

Transisi kasebut dudu masalah paling gedhe. Iku setelan. Iki minangka bagean sing ora apik, nanging wektu iki kita nggawe sing elegan. Kita ngerti manawa proses nambah gambar menyang rotator kudu gampang. Tombol "+" sing kosong bakal njaluk dialog Media 'WordPress. Saka kana, pangguna bisa milih ngunggah gambar anyar, utawa milih gambar sing diunggah sadurunge saka Perpustakaan Media, kaya biasane yen masang gambar menyang kiriman. Sawise gambar rampung diunggah utawa pangguna wis milih gambar, dheweke kudu pencet tombol "Kirim menyang Rotator Gambar". Sawise kabeh gambar sing dikepengini wis diunggah, mula gampang diatur.

Widget Rotator Gambar

Nglewati jeneng gambar bakal nampilake tooltip sing ngemot gambar kasebut. Kita ora pengin ngrusak setelan widget, dadi kita mutusake yen ngemot kabeh gambar menyang wadhah setelan dudu pilihan. Keputusan kanggo nyelehake gambar menyang pratinjau tooltip mbayar rong tikel: pangguna ora kudu ngenteni gambar sadurunge mbukak, bisa nyunting, ngatur maneh, lsp. lan njaga antarmuka tetep resik, sing gampang diurutake lan dibusak.

Ngurutake gampang banget kaya ngeklik spasi kosong ing item dhaptar gambar banjur nyeret menyang posisi sing dipengini. Bayangake carane choppy iki yen ngemot gambar (kabeh kanthi proporsi beda) langsung menyang wadhah setelan.

Kanggo mbusak gambar saka widget, pencet tombol "-" sing ana ing jejere gambar sing pengin dicopot. Elinga yen sampeyan kudu ngeklik "Simpen" utawa ora ana pangowahan kasebut.

Yen sampeyan wis mbukak plugin iki, aja bebas komentar, kewan omo, utawa tanggapan ing Forum dhukungan WordPress(kita ngawasi iki) utawa dening ngubungi kita langsung.

Download utawa Pasang Widget Rotator Gambar

29 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku mikir sing bakal nambah kerumitan plugin iki. Lan ora bakal katon pas amarga bisa uga ora fokus kanthi horisontal, bisa piksel, lan liya-liyane. Kaya sampeyan kudu ngukur gambar sing cocog kanggo kiriman, pangguna kudu ngowahi ukuran kanthi bener ing kene.

  2. 3

    Proporsi jembar sing beda bisa digunakake, nanging proporsi dhuwur ora bakal. Saiki, kanggo entuk sing paling apik saka widget, sampeyan kudu nggawe kabeh gambar sing direncanakake nggunakake dhuwur sing padha.

    Ing rilis sabanjure, aku bakal nambah setelan dimensi menyang widget. Sampeyan bakal bisa milih jembar lan dhuwur ing kabeh widget, lan mula gambar bakal diowahi ukurane proporsional.

  3. 5
  4. 9
  5. 10

    Aku pengin nggunakake plugin iki, nanging nalika ngunggah gambar, aku ora duwe kemungkinan 'ngirim gambar menyang widget rotator', mung 'insert to post' biasa.
    Aku wis mbusak lan instal maneh plugin, nanging nganti saiki ora ana nasib. Apa sampeyan bisa nulungi aku?

    Aku wis nambah screenshot, lan sanajan ing basa Walanda sampeyan kudu bisa ndeleng yen tombol 'kirim gambar ...' ilang. Aku seneng banget karo pitulung sampeyan.

    Thanks,

    • 11

      Hi @google-2b6c75e336d02071c15626a7d8e31ccd:disqus ,

      Aku mung bisa ngira yen mbutuhake kita nggawe file terjemahan. Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan "ngirim gambar menyang widget rotator" ing basa Walanda? Kita ora bakal ngrancang rilis maneh, nanging bakal nyoba mlebu.

      Doug

      • 12

        Hai Doug,
        Matur nuwun kanthi sanget kanggo balesan sing cepet. Terjemahan sing bener yaiku 'invoegen ing widget rotator gambar'.
        Muga-muga bisa sukses. Saliyane, aku ora masalah nggunakake 'ngirim gambar menyang widget rotator' ing basa Inggris yen bakal ngatasi masalah kasebut.

        Paling apik,
        Helen

      • 13

        Doug,
        Aku duwe sawetara situs WP sing mlaku, mula aku nyoba rotator gambar iki ing versi Inggris, lan bisa digunakake. Dadi, menurutku sampeyan bener, iki kudu ana jarwane. Apik tenan yen sampeyan bisa ngubengi terjemahan ing endi wae ing wektu sing cedhak. Yen sampeyan butuh aku tarjamahan luwih saka Inggris menyang Walanda, aku bakal seneng nulungi.
        Pitakon liyane: apa ana cara kanggo ngeklik gambar supaya bisa tetep, saengga masarakat bisa maca teks sing ditambahake? Utawa ing daur ulang, nggawe luwih cepet?

  6. 14
  7. 18

    Hai, aku pengin ngganti javascript kanggo gambar sing luntur mula dadi siji gambar mbesuk dadi luwih maju tinimbang dadi putih ing antarane. Apa sing kudu diganti kanggo iki?

  8. 19
  9. 21
  10. 22

    Aku seneng karo plugin kasebut lan bisa digunakake banget kanggo aku. Pitakonku siji, apa ana cara supaya tautan mbukak ing jendela anyar?

    • 23

      Sayange, kayane ora kaya kaca unggahan media sing duwe fitur kasebut - kita mung nggunakake dialog WordPress sing wis digawe. Kita bisa ndeleng pilihan kasebut ing plugin! Antarane saiki lan saiki, sampeyan bisa nindakake karo jQuery yen sampeyan duwe pengalaman nindakake pangembangan kasebut.

      • 24

        Aku wis nyoba apa sing bisa digunakake karo plugin liyane, nanging ora ana nasib. Ana kasempatan manawa sampeyan bisa menehi katrangan babagan endi sing kudu digawe pangowahan, lan kepiye?

        Matur nuwun,
        Janet

    • 26
  11. 27

    Matur nuwun kanggo plugin sing apik. Siji pitakon - Apa ana pilihan kanggo loro plugin? Aku pengin nggunakake sak gambar ing sak panggonan lan sakumpulan gambar liyane.

  12. 29

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.