Ngenalake Pabrik Kreatif: Iklan Seluler Bakal Luwih gampang

pabrik kreatif

Iklan seluler tetep dadi salah sawijining sektor ekonomi pemasaran global sing berkembang paling cepet lan paling tantangan. Miturut agensi tuku iklan Magna, pariwara digital bakal ngluwihi pariwara TV tradisional ing taun iki (amarga umume iklan seluler). Ing taun 2021, pariwara seluler bakal nambah dadi $ 215 milyar, utawa 72 persen saka total anggaran iklan tuku digital.

Dadi, kepiye merek sampeyan bisa katon rame? Kanthi AI nargetake komoditas, siji-sijine cara kanggo narik perhatian yaiku menehi kreatif.

Nanging konsumen asring ndeleng pariwara seluler sing ditawakake saiki dadi ngganggu utawa nyerang. Sinau Forrester sing padha nemokake konsumen sing nglaporake 73 persen iklan seluler katon ing dina khas gagal nggawe pengalaman pangguna sing positif. Kanggo pemasar, iki tegese pariwara seluler asring kurang kinerja. Rata-rata, $ 0.55 saben dolar sing digunakake kanggo kampanye iklan seluler ora ngasilake nilai positif sing nyata kanggo organisasi.

iklan seluler

Mula, kita wis maju Pabrik Kreatif ™, studio iklan seluler seret lan selehake sing ngidini merek, agensi kreatif, penerbit lan perusahaan teknologi iklan nggawe iklan sing apik kanggo seluler lan desktop. Platform layanan mandhiri sing canggih iki nggunakake HTML5 kanggo ngirim pariwara kanthi asil kanthi cepet lan efisien kanthi ora mbutuhake ilmu kodhe lan rega sing larang regane. Saben iklan beda, adaptif karo sekitare, lan sing paling penting, narik kawigaten lan crita.

iklan seluler pabrik kreatif

Rangkaian fitur lan sub-fitur platform ing jero ngidini saben iklan unik lan saben kampanye tampil. Platform kasebut nggunakake widget lan tumindak kanggo ngganti kodhe; Seret lan Selehake, Pratinjau ing Piranti, Cithakan, lan mode Open Canvas minangka blok bangunan platform. Fitur kalebu: Video Outstream, Creative Dynamic, Lokasi, Game & Logika, Responsif lan Layar Salib, lan liya-liyane.

Creative Factory minangka swalayan lan gampang digunakake, kalebu telung prinsip utama:

  1. Widget: ngilangi kabutuhan kode
  2. memicu: netepake nalika ana kedadeyan
  3. Tindakan: nemtokake kegiatan apa sing kedadeyan.

Kanthi ngrayakake telung kepala sekolah kasebut, desainer apa wae bisa nggawe Iklan HTML5 sing canggih, responsif lan narik kawigaten.

Kita pitados bilih nyelehake solusi pangarang kelas profesional ing tangan kabeh para pemasar, gedhe utawa cilik, bakal ngidini pariwara luwih apik lan mula luwih efektif, lan iki penting banget ing jaman wuta banner lan blocker iklan dadi luwih angel luwih angel nggayuh pamirsa.

Pamblokiran iklan minangka tantangan nyata kanggo industri. Laporan Intelijen BI nemokake manawa lalu lintas seluler ndeleng iklan kaping telu luwih akeh diblokir global tinimbang desktop. Iki dadi ancaman gedhe kanggo perusahaan media digital sing gumantung karo pariwara kanggo bathi. Yen pamblokiran iklan ing seluler bisa nggayuh level desktop, perusahaan media digital AS bisa uga kapitunan udakara $ 9.7 milyar ing format iklan digital taun ngarep.

Creative Factory, produk generasi kaping loro, wis diasah karo umpan balik taun saka para pelanggan lan dirancang supaya gampang lan luwih efisien proses nggawe iklan media sing sugih nalika nawakake fitur-fitur rumit kanggo ngidini opsi kreatif sing ora ana enteke. Kita yakin minangka asil win-win kanggo merek lan konsumen uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.