Ibune Kabeh Database

Depositphotos 10160040 m 2015

Wah, ibune kabeh database. Internous minangka inisiatif kanggo katalog lan ngatur kabeh database ing jagad iki. Nalika Matt crita dhisik babagan apa sing dienggo, mripatku semaput amarga inisiatif sing gedhe banget.

Saka Situs Internus:

Nomer Lingkungan Telusuran Internet (ISEN) kanggo para peneliti sing angel nemokake lan nggoleki basis data online sing dievaluasi sing relevan. ISEN minangka pondasi portal sing katalog database Internet kanthi komprehensif. Ora kaya Yahoo utawa Google lan portal liyane sing ngindeks tembung kunci bagean saka situs web sing terus saya ganti, ISEN fokus ing ceruk database katalog. ISEN nggampangake akses lan nambah nilai kanthi nggawe pengalaman telusuran Internet sing luwih efektif lan efisien.

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.