Internet Television

KangenYen aku duwe dhuwit pirang-pirang yuta, ing endi aku bakal nandur modal? Kasep! Wis ana ing kene… Brightcove. Aku ing telpon karo Pat Coyle dina iki (Colts) lan dheweke duwe sawetara video keren sing bakal metu sing pancen lucu banget. Colts pancen ngupayakake ngluncurake strategi internet sing luar biasa. Aku ora kepengin banget ngandhani, nanging ora sabar ngenteni endi sejatine.

Kanggo narik wong bali menyang situs, aku nyaranake supaya ora sawetara teaser ing jaring ... bisa uga ing Youtube utawa Google Video. Pat nyebutake Brightcove minangka sumber daya. Aku ora nate krungu babagan Brightcove mula mriksa situs webe. Dhuh.

Mangkene sing ditawakake…

  1. Publikasi & Distribusi
    Sinau babagan cara nggunakake Brightcove kanggo nerbitake lan nyebar video kanthi online…
  2. Sindikasi & Afiliasi
    Jupuk situs web sampeyan menyang level sabanjure kanthi sindikasi video sing apik lan konten media kaya…
  3. Pengiklan & Pemasaran
    Tekan pelanggan ing papan sing urip online kanthi strategi pemasaran broadband sing dawane pengaruh…

Wong-wong iki nyedhiyakake sapa wae sing pengin nggunakake video liwat internet. Sejatine, kayane padha nyedhiyakake layanan video apa wae sing bisa ditemokake ing Google utawa Youtube kanthi kontrol sampeyan dhewe. Iki pancen kuat kanggo organisasi apa wae ... saka wong sing pengin nggawe video latihan, nganti perusahaan televisi jaringan.

Apa sampeyan wis krungu babagan sawetara perusahaan liyane sing ngluncurake media Web kaya iki? Ayo kula ngerti! Aku pengin sinau luwih lengkap.

Afternote: Gizmodo duwe artikel dina iki babagan transformasi Televisi. "Sapa sing bakal ngaktifake kabeh teknologi iki?", Takon. Hmmm

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.