Rant: Pamrentah AS Bakal Ngrusak Dagang Internet

Ekonomi kasebut surem ing Amerika Serikat. Kanthi mbuwang rekor, kesenjangan kekayaan terus meningkat, kemiskinan mundhak, jumlah warga sing gumantung marang pengangguran, prangko panganan, cacat utawa kesejahteraan ana ing level rekor. Mung ana siji sektor ekonomi Amerika sing maju - kanthi lowongan kerja kanthi akeh, akeh lowongan kerja, akeh dana investasi, lan akeh penjualan. Sektor kasebut yaiku Internet.

Kanthi pengecer kothak gedhe sing nandhang sangsara lan pamrentah mbuwang dhuwit kanggo sinau ing genitalia bebek, masa depan ledakan e-commerce katon surem nalika Senat mung nyetujoni tagihan babagan pajak Penjualan Internet. Dadi… bagean ekonomi sing ora nandhang kasusahan saiki bakal gabung karo kabeh bidang ekonomi sing wis ana mbantu dening pamrentah federal.

Yen RUU iki dilalekake, iki minangka wiwitan pungkasan kamakmuran, sistem pasar bebas Internet sing diwenehake suwene 20 taun suwene. Pengecer miliarder kothak gedhe sing duwe, ngontrol lan ngatur rega lan distribusi barang lan layanan saiki wis ilang ing Internet ... lan dheweke nesu banget. Dheweke sing nggawe tekanan kanggo pimpinan kita supaya pajak Internet.

Kabeh Wong Terbuka kanggo Saingan ing Internet

Dheweke kudune isin. Pikirake… kabeh ora mung titik distribusi sing nambah biaya barang sadurunge kita entuk. Aku yakin yen sampeyan ndeleng sejarah, manawa pengecer ora adil nalika Katalog Sears mbukak cara kanggo konsumen lan saiki bisa duwe akses menyang produk lan barang sing terjangkau liwat surat langsung. Saben pengecer kothak gedhe duwe dana lan kesempatan kanggo ngowahi bisnis menyang Internet. Yen gagal nglakoni, mula kudu ngrampungake akibate.

Perusahaan Lokal Kudu Mbayar Pajak Lokal

Duwe pengecer kothak amba lokal nambah biaya kanggo komunitas lokal - wiwit biaya transportasi, biaya lalu lintas, polisi lan biaya medis, nganti biaya utilitas… kalebu pembuangan banyu, listrik lan sampah. Pajeg penjualan negara lan lokal ngimbangi biaya kasebut menyang wilayah lokal. Minangka sistem sing bisa dingerteni. Yen tuku kanthi online, ora ana regane kanggo komunitas lokal. Transportasi dibayar dening perusahaan pelayaran lan pajak bensin. Ora butuh lampu lalu lintas, ora ana tangkepan toko, ora ana sampah, ora butuh keperluan tambahan… nada.

Pengecer ora Ilang Bisnis amarga Pajeg Lokal

ana sing mupangate tuku ing toko lokal… Aku bisa nggawa barang-barang, bisa nyoba klambi, bisa nginstal peralatan, njaluk dhukungan produk, utawa bisa ijol tuku tanpa tundha. Aku asring blanja ing toko lokal - nanging luwih cilik tinimbang mbiyen. Internet dadi luwih trep. Aku ora blanja kanthi online amarga aku ora mbayar pajeg ing kana… Aku blanja kanthi online amarga bisa nindakake saka telpon mung sawetara menit. Ora nganggo nyopir, ora parkir, ora nunggu barisan, ora nggoleki larik produk, ora ana wong layanan pelanggan sing lucu, utawa sing meksa, utawa sing ora minat, utawa ora nulungi kabeh.

Mbukak Kothak Pajak Pandora

Dhasar pajeg wis rampung 9,600 wilayah pajak penjualan lokal. Bayangake saben situs e-commerce saiki kudu program dadi 9,600 pajak lokal sing beda-beda sing terus saya ganti. Saben aplikasi seluler kudu dibangun maneh kanggo program ing 9,600 aturan pajak sing beda. Penyedia ecommerce kudu ngajokake pajak ing saben lokalitas padha bisnis ing. Iku perkakas.

Perpajakan Lokal bakal Mateni Wirausaha

Nyuwun pamit kanggo saben bisnis cilik ing web sing ora bisa nggunakake overhead sing gegandhengan karo biaya kasebut. Mesthi… solusi anyar bakal berkembang, bisnis anyar sing ngatur pengajuan pajak kanggo sampeyan. Nanging biaya kasebut bakal ditambahake ing saben produk sing sampeyan tuku - saliyane pajak penjualan sing anyar. Siji-sijine situs dagang mung dadi bocah lanang gedhe sing bisa mbayar biaya lan miwiti kekacoan iki pisanan. Usaha lan pengusaha cilik ngaco.

Apa iki bakal nggawe lapangan main padha antarane pengecer lan e-commerce? Ora ana sing adil. Sektor pungkasan ekonomi Amerika sing berkembang saiki bakal gabung karo wong liya ing PHK, kurang investasi, lan ora bisa adol bisnis. Bebarengan karo pengecer kothak gedhe sing wis nyedhaki arah kasebut.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.