E-commerce lan Eceran

Rant: Pamrentah AS Bakal Ngrusak Dagang Internet

Ekonomi kasebut surem ing Amerika Serikat. Kanthi mbuwang rekor, kesenjangan kekayaan terus meningkat, kemiskinan mundhak, jumlah warga sing gumantung marang pengangguran, prangko panganan, cacat utawa kesejahteraan ana ing level rekor. Mung ana siji sektor ekonomi Amerika sing maju - kanthi lowongan kerja kanthi akeh, akeh lowongan kerja, akeh dana investasi, lan akeh penjualan. Sektor kasebut yaiku Internet.

Kanthi pengecer kothak gedhe sing nandhang sangsara lan pamrentah mbuwang dhuwit kanggo sinau ing genitalia bebek, masa depan ledakan e-commerce katon surem nalika Senat mung nyetujoni tagihan babagan pajak Penjualan Internet. Dadi… bagean ekonomi sing ora nandhang kasusahan saiki bakal gabung karo kabeh bidang ekonomi sing wis ana mbantu dening pamrentah federal.

Yen RUU iki dilalekake, iki minangka wiwitan pungkasan kamakmuran, sistem pasar bebas Internet sing diwenehake suwene 20 taun suwene. Pengecer miliarder kothak gedhe sing duwe, ngontrol lan ngatur rega lan distribusi barang lan layanan saiki wis ilang ing Internet ... lan dheweke nesu banget. Dheweke sing nggawe tekanan kanggo pimpinan kita supaya pajak Internet.

Kabeh Wong Terbuka kanggo Saingan ing Internet

Dheweke kudune isin. Pikirake… kabeh ora mung titik distribusi sing nambah biaya barang sadurunge kita entuk. Aku yakin manawa sampeyan ndeleng sejarah, manawa pengecer ora adil nalika Katalog Sears mbukak cara kanggo konsumen lan saiki bisa duwe akses menyang produk lan barang sing terjangkau liwat surat langsung. Saben pengecer kothak gedhe duwe dana lan kesempatan kanggo ngowahi bisnis menyang Internet. Yen gagal nglakoni, mula kudu ngrampungake akibate.

Perusahaan Lokal Kudu Mbayar Pajak Lokal

Duwe pengecer kothak amba lokal nambah biaya kanggo masyarakat lokal - saka biaya transportasi, biaya lalu lintas, polisi lan biaya medical, kanggo biaya sarana… kalebu banyu, listrik lan pembuangan sampah. Pajak penjualan negara lan lokal ngimbangi biaya kasebut menyang wilayah lokal. Iku sistem sing ndadekake pangertèn. Yen aku tuku online, ora ana biaya kanggo komunitas lokal. Transportasi dibayar dening perusahaan pelayaran lan pajak bensin. Ora perlu lampu lalu lintas, ora ana penahanan shoplifting, ora ana pembuangan sampah, ora perlu kanggo keperluan tambahan ... nada.

Pengecer ora Ilang Bisnis amarga Pajeg Lokal

ana sing keuntungan saka tuku ing pengecer lokal… Aku bisa drive ngarep karo barang, Aku bisa nyoba sandhangan ing, Aku bisa nginstal peralatan, Aku bisa njaluk support produk saka wong-wong mau, utawa aku bisa ijol-ijolan tuku tanpa wektu tundha. Aku kerep blanja ing pengecer lokal - nanging akeh kurang saka biyen. Internet wis dadi luwih trep. Aku ora blanja online amarga aku ora mbayar pajak ing kana… Aku blanja online amarga aku bisa nindakake saka telpon ing sawetara menit. Ora ana nyopir, ora ana parkir, ora ana antrian, ora nggoleki larik-larik produk sing ora ana telas, ora ana wong layanan pelanggan sing snarky, utawa wong sing meksa, utawa ora kasengsem, utawa ora ana bantuan kabeh.

Mbukak Kothak Pajak Pandora

Dhasar pajeg wis rampung 9,600 wilayah pajak penjualan lokal. Bayangake saben situs e-commerce saiki kudu program dadi 9,600 pajak lokal sing beda-beda sing terus saya ganti. Saben aplikasi seluler kudu dibangun maneh kanggo program ing 9,600 aturan pajak sing beda. Penyedia ecommerce kudu ngajokake pajak ing saben lokalitas padha bisnis ing. Iku perkakas.

Perpajakan Lokal bakal Mateni Wirausaha

Nyuwun pamit kanggo kabeh bisnis cilik ing web sing ora bisa nggunakake overhead sing gegandhengan karo biaya kasebut. Mesthi… solusi anyar bakal berkembang, bisnis anyar sing ngatur pengajuan pajak kanggo sampeyan. Nanging biaya kasebut bakal ditambahake ing saben produk sing sampeyan tuku - saliyane pajak penjualan sing anyar. Siji-sijine situs dagang mung dadi bocah lanang gedhe sing bisa mbayar biaya lan miwiti kekacoan iki pisanan. Usaha lan pengusaha cilik ngaco.

Apa iki bakal nggawe lapangan main padha antarane pengecer lan e-commerce? Ora ana sing adil. Sektor pungkasan ekonomi Amerika sing berkembang saiki bakal gabung karo wong liya ing PHK, kurang investasi, lan ora bisa adol bisnis. Bebarengan karo pengecer kothak gedhe sing wis nyedhaki arah kasebut.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web