Apa Statistik Internet Paling Anyar kanggo taun 2018

Fakta lan Statistik Internet

Sanajan dikembangake wiwit pertengahan 80-an, Internet durung dikomersialake ing Amerika Serikat nganti taun 1995 nalika watesan pungkasan dibuwang supaya Internet bisa nggawa lalu lintas komersial. Pancen angel dipercaya manawa aku wis nggarap Internet wiwit diwiwiti komersial, nanging wulu abu-abu bisa kabukten! Aku pancen begja kerja ing perusahaan nalika semana sing ndeleng kesempatan lan nggawe teknologi luwih dhisik.

Jumlah inovasi sing diluncurake Internet ora bisa dibayangake. Lan dina iki, bisa dipertanyakan manawa sampeyan duwe strategi pangembangan bisnis tanpa strategi Internet. Konsumen lan bisnis nggunakake Internet saben detik saben dinane ing saindenging jagad kanggo adol, tuku, riset, lan ndhidhik awake dhewe. Iki minangka kekuatan demokratis paling gedhe ing sejarah manungsa. Mesthi wae, kita uga wis ndeleng kekurangane ing taun-taun pungkasan nanging aku percaya tenan yen sing apik sacara eksponensial luwih gedhe tinimbang sing ala ... sing bakal luwih disiarake.

Apa sampeyan pangguna internet, pamilik situs web, utawa mbukak bisnis online, sampeyan kudu ngerti apa sing kedadeyan ing internet, apa sing tren, lan apa sing ora. Kanggo mbantu sampeyan sukses ing taun 2018, kita wis milih macem-macem kasunyatan lan statistik internet sing migunani lan menarik kanggo sampeyan gaweyan, lan bareng karo wong liya! Georgie Peru, 10 Situs Web Hosting Paling Top

Infographic, Fakta lan Statistik Internet kanggo taun 2018, rincian statistik ing ngisor iki:

Statistik Internet 2018

  • Ing tanggal 1 Januari 2018, total pangguna internet ing saindenging jagad iki 4,156,932,140 (luwih saka 4 milyar pangguna)
  • 2 milyar pangguna internet ing jagad iki dununge ing Asia, sing gunggunge luwih padha karo total pangguna internet ing saindenging jagad
  • Ing wulan Januari 2018, data nerangake manawa 3.2 milyar pangguna internet uga pangguna media sosial
  • Ing wulan Januari 2018, populasi jagad kira-kira udakara 7,634,758,428 jiwa. Luwih saka setengah pedunung ing donya nggunakake internet
  • Ing tanggal 10 April 2018, ana luwih saka 1.8 milyar situs web sing direkam ing internet
  • Ing taun 2018, China duwe panggunaan internet paling aktif ing saindenging jagad, yaiku 772 yuta pangguna. Ing taun 2000, angka iki udakara 22.5 yuta
  • Sawetara telusuran Google paling populer ing taun 2018 kalebu iPhone 8, iPhone X, Cara tuku Bitcoin, lan Ed Sheeran

Statistik Media Sosial 2018

  • Ing Januari 2018, Facebook mung duwe 2.2 milyar pangguna aktif saben wulan. Facebook minangka situs web media sosial pertama sing entuk luwih saka 1 milyar akun
  • Pangguna Youtube ing 2018 wis ngluwihi tandha 1.5 milyar, nggawe Youtube situs web sing paling populer kanggo ndeleng lan ngunggah video ing jagad iki
  • Saiki ana luwih saka 3.1 milyar pangguna media sosial ing saindenging jagad ing taun 2018, yaiku mundhak udakara 13% dibandhingake karo 2017
  • Mbandhingake angka Januari 2018 nganti Januari 2017, Arab Saudi minangka negara sing nambah panggunaan media sosial paling gedhe kira-kira 32%
  • Instagram paling populer ing Amerika Serikat lan Spanyol sing nyumbang sekitar 15% saka total panggunaan media sosial ing negara kasebut ing taun 2018
  • Ing Prancis, Snapchat minangka akun pangguna media sosial paling populer nomer loro ing taun 2018, kanthi udakara 18% pangguna ing saindenging negara
  • Facebook terus dadi jaringan media sosial paling cepet, kanthi tambah akeh pangguna sajrone 527 yuta sajrone 2 taun kepungkur, disusul karo WhatsApp lan Instagram kanthi 400 juta
  • Ing taun 2018, 90% bisnis nggunakake media sosial kanthi aktif
  • 91% pangguna media sosial nggunakake ponsel, tablet, lan piranti cerdas kanggo ngakses saluran media sosial
  • Saklawasé 40% pangguna seneng mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo perusahaan lan bisnis sing melu media sosial

Situs web lan Statistik Hosting Web 2018

  • Ing taun 2018, WordPress duwe 28% situs web ing saindenging jagad kanthi luwih saka 15.5 milyar tampilan kaca saben wulan
  • Server hosting Apache digunakake dening 46.9% kabeh situs web sing kasedhiya, disusul karo Nginx kanthi 37.8%
  • 2018 ndeleng 52.2% lalu lintas situs web sing diakses lan digawe liwat ponsel
  • Ing 5 taun kepungkur, wiwit 2013, lalu lintas situs web sing diakses telpon seluler saya mundhak dadi 36%
  • Ing wulan Januari 2018, pangsa lalu lintas situs web Jepang utamane saka laptop lan komputer desktop kanthi ukuran 69%, dibandhingake karo 27% ing ponsel
  • Kanthi luwih saka milyar pitakon telusuran swara saben wulan, swara diramalake dadi strategi pemasaran digital sing tren ing taun 2018
  • Google minangka mesin telusuran sing paling populer lan ngunjungi situs web sing kacathet ing taun 2018, kanthi luwih saka 3.5 milyar telusuran saben dina
  • Wektu ngemot situs web saiki dianggep minangka faktor peringkat ing Google.

Statistik eCommerce 2018

  • Ing Inggris kanggo taun 2018, ZenCart duwe pangsa pasar paling gedhe kanthi luwih saka 17% ekstensi alamat web .uk nggunakake panyedhiya piranti lunak
  • Ing AS ing Februari 2018, luwih saka 133 yuta pangguna seluler nggunakake aplikasi Amazon, dibandhingake karo 72 yuta pangguna sing ngakses aplikasi Walmart
  • Saklawasé 80% asil blanja online ing kranjang sing ditinggal
  • 2018 nduwe kenaikan 13% ing penjualan eCommerce wiwit 2016, kanthi mayoritas penjualan kacathet ing AS lan China
  • 80% pembeli UK nggunakake riset commerce online sadurunge tuku produk kanthi online utawa offline
  • Ing sangisoré 33% konsumen Inggris pengin mbayar luwih akeh kanggo pangiriman sing luwih cepet, nanging 50% ujar manawa dheweke bakal gelem nampa pangiriman liwat pesawat drone
  • Kira-kira 600,000 drone komersial bakal digunakake ing pungkasan taun 2018 ing Inggris wae

Statistik Jeneng Domain 2018

  • Ing wulan April 2018, mung ana luwih saka 132 yuta jeneng domain .com sing didaftar
  • Ing wulan Januari 2018 wae, ana 9 yuta domain .uk sing didaftar
  • 68 yuta URL pelanggaran hak cipta dijaluk mbusak Google ing wulan Januari 2018, kanthi 4shared.com minangka situs web sing ditarget paling dhuwur
  • 46.5% situs web nggunakake .com minangka domain level paling dhuwur
  • Kira-kira 75% situs web sing ndaftar ora aktif nanging duwe domain sing diparkir
  • Saka taun 1993 nganti 2018, jumlah host ing sistem jeneng domain (DNS) luwih saka tikel kaping pindho, nganti luwih saka 1 milyar

Mangkene infographic lengkap!

Fakta lan Statistik Internet

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.