Ati-ati Internet sing Misuwur

famo1

Sawetara minggu kepungkur, aku nampa email saka wong wadon sing takon babagan aku Pesen babagan Blogging lan SEO. Iki minangka email sing sedhih - maca wanita sing digoleki kanggo tuku e-Book aku wis ngentekake akeh dhuwit ing situs sing dibahas lan ora entuk asil ing jaman kepungkur. Ironis, artikel sing diwaca minangka artikel sing dakbuwang nganti pirang-pirang ton kanggo dakkirimake ing kana.

The Internet Misuwur situs wong duwe nomer sing apik banget lan dhaptar pariwara sing luwih apik. Dheweke ngaku luwih saka 50,000 pamaca saben dina antarane kabeh sumber distribusi. Pamirsa sing apik! Lan pamirsa minangka sepatu kanggo produkku. Iku kabeh ana: bola mata lan pamirsa sing dituju. Utawa ana?

Sasi sawise kirim mlaku lan aku malah ora duwe 200 pengunjung saka situs kasebut. Kuwi pengunjung… dudu konversi… mung pengunjung. Saka rong atus pengunjung, ora ana siji-sijine wong sing nuku e-Book. Aku ngalami kahanan sing padha karo wanita sing nulis aku. Dheweke sambat yen dheweke wis ngentekake akeh dhuwit lan ora nate nampa asil saka saran kasebut mbayar kanggo saka situs web sing dimaksud. Situs web kasebut asalé saka wong liya Internet Misuwur.

famo.jpg

Foto saka blog Amit Gupta

Teori Kula ing Internet Terkenal

Dadi, ing pikirane, lan koleksi Internet Misuwur wong sing aku kenal utawa wis bisnis, iki teori kula:

Internet misuwur wong apik ing siji… nggawe awake dhewe Internet misuwur.

Akeh sing ora bisa nggarap klien (ing sanjabane wong sing pengin nyewa wong liya Internet misuwur lan ora duwe pangarep-arep asil). Umume padha sibuk nyoba njaga tampilan sing ditututi kanthi wiyar lan luwih pinter tinimbang liyane. Umume wong sing cerdas, cerdas, cerdas, lan master sing jelas. Akeh sing duwe tawaran buku. Sawetara wong sibuk nggedhekake angka kanggo njaga tampilan.

Dheweke ngerti manawa transisi saka kerja keras lan asile dadi sejatine Internet Misuwur minangka cara sing luwih gampang kanggo golek dhuwit. Nopo nopo Amarga pengin sawetara jus ... uga pengin numpak… uga pengin rute sing gampang.

Nanging ora gampang. Aja ngarepake asil nalika mbuwang dhuwit ing Internet Misuwur… Elinga yen sampeyan ngewangi supaya misuwur. (Lan ora apa-apa uga!)

Babagan Blog iki

Makane aku seneng banget karo blog iki lan para blogger ing papan (kanthi luwih akeh sing bakal teka). Kita kabeh dadi pemasar sing kerja saben dina kanggo nambah sukses klien. Blog kasebut minangka semangat, dudu bathi. Mbok menawi ing sawijining dinten kita bakal metu lan dadi Internet Misuwur. Yen aku, priksa manawa nulis babagan aku lan bakal tanggung jawab!

Dene wanita kasebut, aku ngirimi salinan Blogging Perusahaan kanggo Dummy gratis lan njaluk supaya dheweke mbayar yen entuk bathi saka buku kasebut. Sing cocog kanggo sampeyan kabeh! Yen sampeyan ora precaya, aku bakal seneng ngirim salinan!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.