Internet Explorer: Ngowahi ukuran Gambar ing Editor HTML adhedhasar Web

Kita duwe masalah sing menarik yaiku nggawe editor HTML inline sing daklakoni. Penyuntingane kuat banget lan dibangun kanthi apik karo Javascript dadi ora mbutuhake download utawa plugin. Nanging, siji perkara sing ditemokake yaiku Internet Explorer ora cocog karo ngowahi ukuran gambar ing editor (sing adhedhasar teks teks).

Mangkene conto, nggunakake editor TinyMCE:
http://tinymce.moxiecode.com/example_full.php?example=true

Yen sampeyan mbukak editor iki ing Firefox, sampeyan bakal weruh manawa nyeret gambar njaga rasio aspek gambar:

TinyMCE

Nanging, ing Internet Explorer, babar pisan ora njaga aspek rasio. Apa bisa ngatasi dimensi gambar nalika diseret ing Internet Explorer? Aku wis nggoleki jaring lan aku bakal teka kosong ing kene! Apa ana sing ngatasi masalah iki kanthi entuk properti bali saka obyek DOM banjur proporsi gambar sing wis rampung kanthi bener? Tips utawa trik apa wae bakal dihargai!

2 Komentar

  1. 1

    Mung minangka tindak lanjut… salah sawijining pemecah masalah sing hebat, Marc, ngakoni manawa dheweke bisa nggunakake acara tombol kanggo ngowahi gambar lan njaga rasio aspek sawise acara seret. Mangkene sawetara sumber daya sing diwarisake:

    MSDN 1
    MSDN 2
    MSDN 3

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.