Mung Panyedhiya Layanan Email Global

Depositphotos 29482243 m 2015

CATHETAN: Emailvision saiki dadi bagean saka SmartFocus.

Nalika sejatine pahlawan kelairan kita, TargetTrget, saiki wis ditambah menyang Inggris lan Australia, isih cukup winates kanggo negara sing nganggo basa Inggris. Awal taun iki, kita duwe kesempatan luar biasa kanggo ketemu karo tim kepemimpinan sing bakat Pesenan email.

Pusat ing Clichy, Prancis (ing sanjabane Paris), Emailvision bisa dadi siji-sijine panyedhiya layanan email global. Antarmuka panganggo bisa mbukak Inggris Inggris, Inggris Inggris, Prancis, Walanda, Walanda (Nederlands), Spanyol, Yunani, Rusia, Swedia lan Italia. Saiki dheweke lagi nyoba tes beta Cina, Mandarin, Portugis, Portugis Brasil lan Denmark!

Panyedhiya Layanan Email Hispanik

Wah Ora mung nyengsemake, Emailvision uga wis ora bisa lan nambah dhukungan asli kanggo basa kasebut, uga kantor ing saindenging jagad lan wakil dhukungan teknis direkrut kanggo kapabilitas alami lan multi-basa. Iki bisa dadi gedhe ing Amerika Serikat ing endi tuwuhing Hispanik kanthi dobel digit online karo agensi-agensi Hispanik ing saben kutha utama.

Pesenan email duwe rega sing kompetitif lan ora bisa dikirim. Dheweke wis nggedhekake arsitektur lan duwe sistem pangiriman transaksional sing kuat lan pangiriman akeh kanthi API REST sing kuat. Emailvision didhaptar ing Tinjauan Forrester paling anyar babagan Panyedhiya Layanan Email paling dhuwur. Wong-wong iki utamane tuwuh ing Amerika Serikat!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.