Ngoptimalake Konten Sampeyan Internasional

microearth1

microearth1Sampeyan bisa uga ora kuwatir manawa pamirsa internasional utawa ora, nanging bisa uga sampeyan priksa. Wutah internasional ing web saya rame lan bisa dadi sumber sing apik kanggo perusahaan sampeyan kanggo ngembangake bisnis. Telung klien dadi pemasaran internasional lan kita wis nyoba ngenali praktik paling apik mesin telusuran. Mangkene sawetara temuan:
W

  • gShiftLabs minangka alat kanggo ngawasi SEO ing njero negara lan internasional.
  • Ing kahanan sing ideal, supaya bisa pangkat kanthi apik ing negara tartamtu, sampeyan kudu duwe ccTLD reflektif miturut negara (.co.uk, .fr, .de, lsp) sing dadi tuan rumah ing negara asale. Yen ora dadi pilihan, gunakake subdomain kanggo saben basa, kayata se.domain.com, de.domain.com lsp.
  • Setel macem-macem akun Alat Webmaster kanggo saben ccTLD utawa subdomain.
  • Priksa manawa nuduhake basa ing bagean kasebut.
  • Narik link saka negara tartamtu.
  • Saran Google babagan hosting ing negara kasebut. DNS asing bisa mbantu yen sampeyan ora bisa dadi tuan rumah internasional.
  • Yen sampeyan duwe kantor asing, coba tampilake kantor kasebut ing situs sing ditrapake.
  • Aja gumantung karo terjemahan otomatis. Yen sampeyan pengin nggayuh pamirsa internasional, coba swara internasional kanggo nerjemahake konten sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.