Nggawe Situs Sampeyan Internasional kanthi Panelusuran

sulingan

Kita wis tantangan lan nyenengake bisa nggarap sawetara klien babagan tips supaya njupuk situs kasebut internasional nalika nerangake SEO. Kita uga duwe klien liyane sing ora pengin pangkat internasional nanging entuk akeh lalu lintas internasional. Entuk mesin telusuran kaya Google ngerti maksud lokalisasi utawa internasionalisasi ora gampang kaya nyetel target negara ing Webmaster ... butuh luwih akeh gaweyan.

Disuling minangka konsultasi SEO internasional sing digunakake kanggo nggarap salah sawijining pelanggan lan menehi saran apik supaya bisa ngonversi dadi asil kanggo 3 klien. Bubar bubar rampung a presentasi babagan sawetara analisis data kanggo njupuk situs sampeyan internasional.

Sawetara temuan:

  • Domain level paling dhuwur internasional bisa luwih apik tinimbang subdomain utawa subfolder. Dadi, contone, yen sampeyan pengin ing Italia, entuk domain nganggo .it tld
  • Terjemahan basa mesin yaiku ora efektif. Cukup takon marang salah sawijining klien sing nggunakake tembung kasebut anggota nganggo terjemahan mesin Rusia… entuk sawetara chuckle lan njaluk ngapura.
  • gadhah alamat lokal (kantor remot) lan nomer telpon ing situs sing dilokalisasi bisa digunakake.
  • gadhah tautan metu lokal ing situs iki dhasar ora efektif.
  • gadhah tautan mlebu lokal ing situs iki ora pati penting… tautan mlebu otoritas sing luwih gedhe luwih apik tinimbang lokal.

Presentasi:

ndeleng liyane presentations saka Hannah Smith. Data saka analisis Distilled bakal diluncurake mengko.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.