12 Faktor sing Mengaruhi Strategi Email Internasional

tips email internasional

Kita wis ngrewangi klien internasionalisasi (I18N) lan, kanthi gampang, ora nyenengake. Nuansa saka enkoding, terjemahan, lan lokalisasi gawe proses sing kompleks.

Yen digawe salah, bisa ngisin-isini tenan… ora nganti ora efektif. Nanging 70% pangguna online 2.3 milyar ing donya dudu basa Inggris asli lan saben $ 1 sing dileksanakake ing lokalisasi duwe ROI $ 25, mula insentif kasebut kasedhiya kanggo bisnis sampeyan dadi internasional yen bisa.

Wiku Email wis nggabungake infographic ing global karo pemasaran email sampeyan strategi sing nyedhiyakake 12 faktor sing nyebabake sukses marketing email sampeyan.

  1. Anggit Basa lan Salin - nindakake riset multi-basa kanggo ngindhari tembung sing bisa nyebabake bisa ngirim.
  2. Milih Penerjemah - ora cukup kanggo ngerti cara narjamahake, sumber terjemahan sampeyan uga kudu ngerti konten.
  3. Estetika Email - desain email sampeyan kudu ditrima budaya menyang target pamirsa.
  4. Manajemen Proses - saka desain lan terjemahan nganti nglaporake, sampeyan kudu bisa ngukur pengaruh saka upaya regional kanthi gampang.
  5. Pemformatan lan Tata Letak - RTL (Tengen Kiri) utawa basa sing dibenerake tengah bisa uga noto sing dioptimalake kanggo saben klompok.
  6. Strategi Pertama Mobile - yen sampeyan internasional, mesthine sampeyan seluler! Luwih becik sampeyan dioptimalake kanggo windows lan viewports sing luwih cilik.
  7. Kerangka Sah - manawa sampeyan tundhuk karo hukum saben negara kanggo mesthekake yen sampeyan ora nglanggar undang-undang lan bisa nggampangake pangiriman karo Panyedhiya Layanan Internet lokal.
  8. wong - ngatasi email internasional kanthi eksponensial ngembangake macem-macem personalisasi sing bisa sampeyan lakoni kanggo nambah bukaan, klik lan konversi.
  9. Telpon-Kanggo-Tindakan - Aja kakehan pratelan nalika nyoba supaya pelanggan ngeklik, sawetara negara duwe undang-undang babagan pariwara lan promosi sing luwih ketat.
  10. Wektu - Seasonalitas, preinan regional, lan jadwal kerja kabeh bisa nyebabake tarif mbukak lan klik-tayang.
  11. Manajemen Data lan Dhaptar - Tetep aktif lan seger dhaptar, manawa segmen lan kemampuan nyaring miturut wilayah wis rinci.
  12. PESTLE - singkatan saka politik, ekonomi, sosial, teknologi, legal lan lingkungan. Ati-ati karo pengaruh lokal saka olahpesen karo saben perspektif kasebut.

Mangkene kabeh infographic, priksa versi interaktif ing Email Monks.

Faktor Internasionalisasi Email

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.