Apa Strategi Komunikasi Internal sampeyan?

Layar layar 2012 11 25 ing 8.34.25 PM

Video lucu ing strategi pemasaran internal. Aku mesthi guyon karo wong manawa ana mekanik sing mbenerake mobiline pungkasan ... dakkira pemasar asring lali posisi produk lan layanan internal sadurunge menehi kabar!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Seneng video kasebut! Salah sawijining kegagalan merek / pemasaran paling gedhe sing dakdeleng ing karirku yaiku nalika para pangadeg kabeh padha murub babagan strategi anyar, nanging dheweke gagal masarake marang staf. Luwih elek maneh, amarga para pendiri ora nate adol layanan kasebut, dheweke ora ngerti kepiye pelanggan ngerti layanan lan merek kasebut.
    Pungkasane, tim penjualan nolak (ya - REFUSED) nggunakake bahan pemasaran anyar lan terminologi anyar. Pendhiri kudu bali menyang papan gambar sawise mbuwang kabeh dhuwit kasebut.
    Dadi # 1 klebu staf sampeyan kanggo nyusun strategi pemasaran, amarga ana ing garis ngarep lan # 2 yen sampeyan ora bisa adol strategi anyar menyang staf, sampeyan ora bakal bisa adol menyang pelanggan.

    Mung sen 2 sandi.

    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius
    http://www.apsinkus.com

    (Sedetik kirim maneh, komentar iki ditinggalake ing situs sing menehi komentar babagan video kasebut)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.