Apa sing diarani Marketing Interaktif?

pemasaran interaktif

Kanca sing apik, Pat Coyle, takon, Apa sing diarani Interaktif Marketing?

Wikipedia duwe definisi ing ngisor iki:

Pemasaran Interaktif nuduhake tren pemasaran sing berkembang kanthi pemasaran kanthi pamindhahan adhedhasar transaksi dadi pacelathon. Definisi pemasaran interaktif asalé saka John Deighton ing Harvard, sing ujar manawa pemasaran interaktif minangka kemampuan kanggo ngatasi pelanggan, elinga apa sing dicritakake pelanggan lan alamat maneh karo pelanggan kanthi cara sing nggambarake yen kita ngelingi apa sing wis dikandhani pelanggan (Deighton 1996).

Pemasaran interaktif ora sinonim karo pemasaran online, sanajan proses pemasaran interaktif difasilitasi dening teknologi internet. Kemampuan kanggo ngelingi apa sing dicritakake dening pelanggan dadi luwih gampang nalika kita bisa nglumpukake informasi pelanggan kanthi online lan bisa komunikasi karo para pelanggan kanthi luwih gampang nggunakake kacepetan internet. Amazon.com minangka conto panggunaan pemasaran interaktif sing apik banget, amarga pelanggan nyathet pilihan lan ditampilake pilihan buku sing cocog ora mung pilihan nanging tuku anyar.

Akeh wulan kepungkur, ana wong sing takon apa bedane pariwara lan pemasaran. Aku mangsuli kanthi kiasan mancing, nglamar manawa pariwara minangka prastawa utawa medium, nanging pemasaran minangka strategi. Gegayutan karo mancing, aku bisa njupuk cagak lan tekan sendhang saiki lan ndeleng apa sing dakkepaki. Iki pariwara ... ngluncurake cacing lan ndeleng sapa sing nyokot. Marketing, ing tangan liyane, minangka nelayan profesional sing neliti iwak, umpan, suhu, cuaca, musim, banyu, jerone, lan liya-liyane. Kanthi charting lan analisis, nelayan iki bisa nyekel luwih akeh iwak kanthi nggawe strategi.

Pariwara isih kalebu bagean saka strategi kasebut, mung kalebu acara utawa media sing kurang apik.

Ing pirang-pirang taun kepungkur, iklan lan pemasaran umume ora arah. Departemen pemasaran utawa pariwara ngandhani apa sing kudu dipikirake lan dheweke ora peduli apa reaksi kita. Dheweke ngontrol pesen, medium, produk lan rega. Siji-sijine 'swara' kita yaiku tuku utawa ora produk utawa layanan.

IMHO, Pemasaran Interaktif minangka evolusi pemasaran ing ngendi konsumen diberdayakake, dipasrahake, lan direkrut kanggo mbantu strategi kasebut. Bayangake, yen kita duwe kesempatan ngobrol karo iwak lan ndeleng umpan sing disenengi lan kapan dheweke kepengin mangan. Mbokmenawi kita mbuwang barang-barang sing apik ing kolam supaya bisa ngrayu kanca-kancane supaya bisa mangan bareng. (Umume kita ora pengin nggawe usus lan ngisi pelanggan - nanging sampeyan bisa ngerti.)

Kita ora bisa ngontrol maneh pesen utawa merek kita maneh. Kita nuduhake kontrol kasebut karo konsumen. Konsumen kasebut, sanajan pelanggan sing seneng utawa sing nesu, bakal nggunakake alat kayata Internet kanggo ngandhani kanca-kanca babagan pengalaman karo produk utawa layanan sampeyan. Minangka pemasar, kita kudu nggawe manawa bisa dadi bagean saka obrolan kasebut lan menehi sikap lan ide menyang perusahaan.

Mbok manawa analogi sing luwih cedhak yaiku tinjauan karyawan ing jaman biyen lan Ulasan 360 derajat dina iki Ing sawijining wektu ing karir, kita kanthi tenang ngenteni bakal nampa review. Tinjauan kasebut bakal menehi peringkat kanggo kita lan nyedhiyakake target, pujian lan kritik sing bakal dipertanggungjawabake nganti ditinjau sabanjure. Tinjauan 360 beda banget… target, pujian lan kritik dibahas lan ditulis saka loro-lorone tabel. Kemajuan lan sukses karyawan ditemtokake kanthi bimbingan lan kepemimpinan manajer utawa pengawas - nanging ora mung ditemtokake dening dheweke.

Perusahaan nemokake 360 ​​ulasan pancen nguntungake amarga mbantu manajer dadi pimpinan sing luwih apik uga menehi wawasan supaya bisa kerja bareng karo karyawan kasebut. (Ora ana loro karyawan sing padha - ora kaya loro pelanggan!). Pemasaran interaktif ora beda. Kanthi nggawe strategi sing nyakup swara lan pengaruh para pelanggan, kita bisa ningkatake jangkauan pemasaran kanthi nyata.

Ngendi aku kesasar ing Pemasaran Interaktif yaiku ana sawetara 'titik wektu' sing bisa ditindakake. Aku seneng definisi Wikipedia amarga negesake manawa ora kudu online strategi Aku percaya manawa Pemasaran Interaktif wis digunakake kanthi apik ing pirang-pirang medium kanggo sawetara wektu. Aku pribadi ora percaya yen kedadeyan ing Internet. Kepiye survey email langsung beda karo survey email? Yen perusahaan nggunakake data sing ditampa supaya bisa luwih apik marang para pelanggan utawa narik kawigaten sing anyar, aku yakin Interaktif minangka jaringan sosial online.

Sponsor: Aplikasi Elemen Menang udakara 350,000 Promosi Email menyang Pemasaran Email Sampeyan dhewe…
Lan Tonton Hasil Sampeyan Langsung Mung 3 Dina. Klik kene!

3 Komentar

  1. 1

    Eric,

    Iki bener banget… sawetara situs sing interaktif. Mula, perusahaan golek media sosial kanggo ngrampungake masalah kasebut. Iki minangka 'papan katelu' sing aman. Aku ora percaya manawa perusahaan kudu nggunakake jaringan sosial dhewe - kita wis ngerti yen gagal. Aku percaya dheweke kudu nggawe obrolan ing kaca kasebut.

    Matur nuwun kanggo nambah obrolan iki!
    Doug

    • 2

      aku pengin ngenalake pemasaran interaktif menyang perusahaanku. mulane Douglas, aku bakal seneng yen nuduhake carane miwiti ... ..?

  2. 3

    Hai Doug… kanggo kutipan sampeyan: "Iklan minangka acara utawa medium, nanging pemasaran minangka strategi" apa kita bisa ngucapake Pemasaran minangka strategi lan Pariwara iku penerapane ?? 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.