Tren Infographic Interaktif

Tren Infographic Interaktif

Sajrone sawetara taun kepungkur, infographics wis ana ing endi wae lan kanthi alesan sing apik. Statistik asring dibutuhake kanggo nambah kredibilitas, lan infografis nggawe gampang ngilangi data sing bisa uga rumit kanggo pamaca rata-rata. Kanthi nggunakake infografis, data dadi pendhidhikan lan malah nyenengake kanggo diwaca.

Évolusi Infographic

Minangka 2013 bakal rampung, infografis maneh bakal ganti kepiye carane wong nyerna ilmu. Saiki, infografis ora mung kalebu warna sing padhang, fon sing apik banget lan desain sing apik. Sawetara, sing diarani infografis interaktif, kalebu animasi, tautan, lan elemen liyane sing nggawe wong gampang nyedhot rincian infographic kasebut. Infografis canggih iki uga nuduhake wong ing arah golek konten tambahan sing relevan. Maca terus kanggo sinau sawetara alasan supaya bisa dadi bagean saka strategi pemasaran konten mbesuk.

Dheweke Gampang Dirancang

Amarga infografis interaktif pancen visual narik kawigaten, masarakat bisa nganggep elemen desaine kompleks banget. Untunge, teknologi kayata desain responsif wis mbantu nggawe infografis interaktif sing gampang digawe, lan sawetara program nggawe luwih efisien sanajan sampeyan nyoba nggawe tanpa latar mburi kode komputer.

Dheweke Bisa Mbantu Viral Merek utawa Pesen Sampeyan

Sampeyan bisa uga mikir sawetara conto video Youtube utawa meme sing durung nate dirungu ing sawijining dina banjur ujug-ujug diajak kabeh wong saka host acara pidato larut wengi nganti kabeh kanca ing media sosial. Asring, momentum kedadeyan kasebut ana gandhengane karo cara ngirim konten.

Salah sawijining kauntungan infografis interaktif yaiku ngidini sampeyan nggunakake tembung lan mindhah gambar kanggo drive titik mulih. Yen cukup akeh wong sing nggatekake, pesen utawa jeneng sampeyan bisa dilalekake ing saben dina mung sawetara dina. Ing sawijining kedadeyan, para aktivis ing Suriah nggunakake infographic interaktif kanggo nduduhake wilayah lan jinis perlawanan non-kekerasan, kalebu warna sing apik, tata letak sing nyenengake lan tautan sing migunani sing nggambarake upaya panyebab tartamtu kanthi luwih rinci.

Dheweke Aid ing Retensi Informasi

Akeh infografis interaktif wis dirancang supaya bagean pangguna bisa nggulung, dilengkapi area sing bakal tuwuh nalika kena karo pitunjuk mouse. Kejabi mbantu narik kawigaten, fitur iki bisa nambah kamungkinan wong bakal linger lan sinau, ora mung klik ing panggon liya. Infografis interaktif ngidini tampilan bisa ngontrol pengalaman lan tingkat sing dipelajari. CJ Pony Parts nggawe infographic interaktif sing dikhususake kanggo para inovator ing industri otomotif, Carroll Shelby, lan prestasine paling dhuwur, yaiku Shelby Cobra. Infographic iki ngidini panampil "nyetir" Shelby Cobra ing saindenging jagad.

Interaktivitas uga migunani yen sampeyan nyoba ngandharake beda antarane jumlah. Yen pangguna bisa mindhah mouse menyang bagean grafis lan nonton ngembangake kanggo makili nomer tartamtu, data bakal nggawe data luwih gampang tetep ing memori, dadi ora dilalekake kanthi cepet.

Dheweke Bisa Mbantu Sampeyan Ngasilake

Apa sampeyan nate mikir nggunakake infographic interaktif minangka alat sales? Iki bisa dadi cara mbesuk, apamaneh kanggo wong sing adol barang sing bisa langsung dikirim menyang pembeli, kayata e-book. Apa sampeyan nyoba supaya wong kasengsem karo koleksi tips cepet kanggo entuk tugas sing sampurna utawa pengin nambah jumlah wong sing langganan konten premium blog sampeyan, infographic interaktif bisa menehi ngerti apa sing bakal dikarepake yen dheweke tuku. .

Ayo infographic niru nada lan gaya konten sing ditemokake ing item sing sampeyan adol, lan priksa manawa nambah link sing nggawa wong langsung menyang kaca sing bisa tuku barang.

Sampeyan malah bisa ngowahi strategi iki kanthi nambah elemen interaktif sing ngidini wong mlebu newsletter sampeyan mung kanthi siji klik. Coba iki nalika nembé nyedhiyakake infographic sing kebak kasunyatan sing nyengsemake, lan sampeyan pengin nggawe manawa pamirsa ngerti cara nemokake konten sing padha.

Dheweke Bisa Ngowahi Perspektif

Perusahaan sing nyedhiyakake asuransi kesehatan kanggo wong-wong ing Filipina uga ngandelake infographic interaktif kanthi ati-ati supaya bisa lara kaya wong sing ora diasuransiake. Tujuane yaiku supaya wong liya sing ngarep-arep supaya tetep sehat lan mutusake biaya perlindungan asuransi kesehatan luwih becik. Kanthi mbandhingake kanthi tliti biaya sing gegandhengan karo penyakit utama lan jangkoan kesehatan, pangripta kanthi cetha ngarep-arep bisa ngowahi pamahaman manawa asuransi kesehatan minangka biaya sing ora perlu.

Sampeyan bisa uga ngrencanakake nindakake perkara sing padha kanggo nggayuh pelanggan sawise salah paham utawa malah nyorot keuntungan tartamtu kanggo produk sing bisa uga durung dingerteni umume pamirsa target.

Tuladha ing ndhuwur mung sawetara alasan kenapa wicaksana nggunakake grafis interaktif ing strategi pemasaran mbesuk. Sawetara pemasar wis nggunakake kasebut kanggo entuk asil sing apik, lan kaunggulane katon bakal terus meningkat ing wulan ngarep.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.