Data Pelanggan Sampeyan Mesthi Lacak ing Konten Interaktif Sampeyan

konsumen sing melu situs web

Umumé, kita umume bisa setuju manawa konten interaktif dudu “anyar,” kemajuan teknologi pemasaran nggawe konten interaktif dadi luwih migunani kanggo upaya pemasaran. Paling jinis konten interaktif ngidini merek nglumpukake akeh informasi babagan konsumen - informasi sing bisa digunakake kanggo nyukupi kabutuhan konsumen lan mbantu upaya pemasaran mbesuk. Nanging, siji sing dadi perjuangan para pemasar yaiku nemtokake jinis informasi sing pengin dikoleksi karo konten interaktif. Pungkasane, ana masalah kanggo njawab pitakon emas iki: "Data konsumen apa sing bakal dadi paling migunani kanggo tujuan pungkasan organisasi?" Mangkene sawetara saran kanggo data konsumen sing pancen cocog kanggo miwiti nglacak sajrone promosi konten interaktif sabanjure:

Informasi Kontak

Ngumpulake jeneng email lan nomer telpon bisa uga katon jelas, nanging sampeyan bakal kaget amarga akeh wong sing ora nindakake iki. Ana sawetara merek ing kana sing nggawe konten interaktif lintang murni kanggo tujuan kesadaran merek; dadi pangumpulan data akhire kasapu ing ngisor karpet.

Apa game utawa aplikasi pangaturan dhewe sing nyenengake, merek sampeyan isih bisa entuk bathi saka informasi kasebut. Intine, merek sampeyan bisa uga duwe promosi gedhe sing sampeyan pengin pengacara merek (kaya sing wis berinteraksi karo aplikasi sampeyan). Lan sampeyan ora mung pengin dheweke ngerti, nanging sampeyan pengin nggawe promosi kanthi bener nalika tuku ing toko.

Saiki, aku pancen ngerti ana kalane pancen ora "masuk akal" kanggo njaluk informasi kontak. Aku entuk. Sadurunge (utawa malah sawise) main game, ora ana sing pengin nuduhake informasi. Sanajan sampeyan ngerti sampeyan bakal nggunakake informasi kontak konsumen kanthi adil, legal, lan ngajeni, isih ana akeh konsumen sing wedi ora gelem. Untunge, ana siji perkara sing bisa sampeyan lakoni yaiku mbiyantu banget kanggo akeh merek sing wis kerjo - lan nyedhiyakake macem-macem jinis insentif minangka imbalan kanggo informasi kontak dhasar. Pungkasan, kepiye carane bisa nebus hadiah utawa hadiah yen ora ngerti sapa sejatine?

Insentif bisa ukuran gedhe utawa cilik kaya sing dianggep cocog karo merek sampeyan. Sawise main game utawa nganakake survey ringkes (apa wae konten interaktif sing kalebu, pancen), sampeyan bisa takon apa dheweke pengin milih entuk kesempatan kanggo entuk hadiah gedhe utawa milih kanggo nampa kupon utawa hadiah . Lumrahe, intine kabeh yaiku wong seneng barang gratis (utawa duwe kesempatan kanggo menang barang gratis). Pelanggan bakal luwih seneng menehi informasi supaya bisa dihubungi babagan insentif kasebut.

Pelacakan Event

Unik kanggo Google Analytics, pelacakan acara minangka pelacakan kegiatan ing unsur interaktif situs web merek sampeyan. Kagiyatan kasebut (utawa "acara") bisa kalebu jinis interaksi - kabeh saka pencet tombol play / pause ing video, ninggalake formulir, ngirim formulir, gawe seger game, ndownload file, lsp. Dhaptar terus . Meh kabeh interaksi ing media interaktif merek sampeyan dianggep minangka "acara."

Sing nggawe pelacakan acara dadi migunani yaiku nyedhiyakake wawasan babagan konsumen babagan situs web uga kepinteran karo konten sampeyan. Yen nelusuri acara nuduhake manawa wong mung tekan tombol play ing sawijining game, bisa dadi indikator yen game kasebut mboseni utawa cukup ora cukup tantangan. Ing sisih liyane, sawetara tumindak "main" bisa nuduhake manawa wong seneng game sing ana ing situs sampeyan. Kajaba, ora cukup ndeleng acara / tumindak "undhuh" bisa dadi indikator sing apik yen konten sing bisa didownload (pandhuan e, video, lsp) ora cukup menarik utawa cukup migunani kanggo didownload. Nalika merek duwe jinis data iki, bisa nggawe asil dandan sing signifikan kanggo konten, uga strategi pemasaran umume.

Nggabungake pelacakan acara menyang situs web sampeyan bisa uga angel, nanging kudune, ana sawetara pandhuan kepiye (kalebu siji ing Google) sing bisa mbantu sampeyan ngetrapake pelacakan acara GA gampang banget. Uga ana sawetara pandhuan babagan cara ngakses lan maca laporan saka GA babagan acara sing wis dilacak.

Jawaban Pilihan Multiple

Jinis informasi konsumen pungkasan sing dakkarepake kanggo nglacak yaiku pilihan pilihan jawaban ing kuis, survey lan evaluator. Temenan, sawetara pilihan pilihan (lan jawaban) bakal beda-beda, nanging ana 2 cara nglacak jawaban pilihan bisa mbantu merek sampeyan! Siji-sijine, kayata nglacak acara, sawetara pilihan pilihan lan jawaban bakal menehi merek sampeyan ide sing luwih apik babagan apa sing dikarepake utawa dikarepake para mayoritas konsumen saka sampeyan. Kanthi nyedhiyakake konsumen sawetara opsi winates kanggo dipilih (ing kuis utawa survey), sampeyan ngidini sampeyan saben bagean menehi persentase; supaya sampeyan bisa nglumpukake konsumen tartamtu kanthi tanggepan tartamtu. Contone: Yen sampeyan takon, "endi warna sing disenengi iki?" lan sampeyan nyedhiyakake 4 jawaban sing bisa (Abang, Biru, Ijo, Kuning), sampeyan bisa nemtokake warna sing paling populer kanthi pirang-pirang wong sing milih wangsulan tartamtu. Iki umume ora bisa ditindakake kanthi tanggapan ngisi formulir.

Alesan liya kanggo nglacak wangsulan pilihan akeh bisa migunani yaiku merek bisa ngasah luwih akeh kanggo pangguna tartamtu sing menehi tanggepan tartamtu (Ex: narik dhaptar pangguna sing nanggapi kanthi warna favorit minangka "abang"). Ngidini merek supaya fokus ing upaya pemasaran marang pangguna tartamtu ing kategori kasebut - yaiku liwat pemasaran e-mail, surat langsung utawa telpon. Kajaba iku, sampeyan bisa uga ngerteni manawa konsumen sing mangsuli panjaluk tartamtu duwe persamaan tartamtu sing kudu diakoni. Sawetara pitakon pilihan akeh sampeyan bisa takon: tuku jangka wektu, merek sing dipengini, merek saiki - apa wae sing bisa mbantu diskusi mbesuk!

Ora preduli apa tujuan utama konten interaktif sampeyan, ngoleksi data babagan aspek interaksi konsumen apa wae sing kudu ditindakake. Kanthi pesaing anyar sing tuwuh saben dina, sampeyan kudu menehi merek kanggo ngerti sapa konsumen sampeyan lan apa sing dikarepake. Kemajuan teknologi ora mung bisa nglumpukake data iki, nanging nggawe kui gampang banget. Kanthi kabeh sumber daya sing kasedhiya kanggo para pemasar, ora ana alesan kanggo ora nglacak kabeh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.