Komputasi Interaktif, kayata Laporan Minoritas

laporan minoritas

Bocah lanang teknologi cepet berkembang! Aku ora yakin pinten sampeyan ngelingi Tom Cruise ing Minority Report, ing endi dheweke mbukak informasi liwat tampilan virtual. Mangkene pratinjau sing nuduhake efek khusus:

Pirang taun kepungkur, iki mung efek khusus. Mangkene video kasunyatan teknologi sing anyar kanthi panjelasan cara kerjane:

Sampeyan bisa nemokake conto liyane sing apik ing Kasunyatan Eon situs web.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.