Wooing Liyane Pembeli lan Nyuda Sampah Liwat Konten sing Cerdas

Wooing Liyane Pembeli & Nyuda Limbah Liwat Konten sing Cerdas

Khasiat pemasaran konten wis kacathet kanthi apik, ngasilake 300% luwih akeh kanthi biaya 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, lapor Metode panjaluk. Ora nggumunake para pemasar canggih wis ngowahi dolar menyang konten, kanthi cara amba.

Nanging alangane, yaiku potongan sing apik kanggo konten kasebut (65%, nyatane) angel ditemokake, ora dikepengini utawa ora disenengi para target target. Iki masalah gedhe.

"Sampeyan bisa duwe konten sing paling apik ing saindenging jagad," ujare Ann Rockley, pangadeg Konferensi Konten Cerdas, "Nanging yen sampeyan ora bisa njaluk menyang pelanggan lan prospek ing wektu sing tepat, format sing bener, lan ing piranti sing dipilih, ora masalah."

Apa maneh, kerajinan tangan konten bola-bali kanggo macem-macem saluran ora bisa dilestariake, Rockley ngelingake: "Kita ora bisa entuk proses rawan kesalahan iki."

Kanggo sawetara perspektif, ing Isi Marketing Institute nglaporake manawa para pemasar B2B sing disurvei awal taun iki nggunakake rata-rata 13 taktik konten:

  • 93% - konten media sosial
  • 82% - studi kasus
  • 81% - blog
  • 81% - enewsletters
  • 81% - acara ing wong
  • 79% - artikel ing situs web perusahaan
  • 79% - video
  • 76% - ilustrasi / foto
  • 71% - kertas putih
  • 67% - infografis
  • 66% - webinar / webcasts
  • 65% - presentasi online
  • 50% utawa kurang - laporan riset, microsite, ebook, majalah cetak, buku cetak, aplikasi seluler, lan liya-liyane.

(Persentase nuduhake pemasar sing disurvei nggunakake taktik kasebut.)

Nanging, luwih saka separo konten pemasaran duwe masalah, miturut a SiriusDecision laporan:

  • 19% ora relevan
  • 17% ora dingerteni pangguna
  • 11% angel digoleki
  • 10% ora duwe anggaran
  • 8% kualitas sithik

Yen 65% konten sampeyan wis dilindhungi utawa nolak pamaca, sampeyan bakal ngerti yen ana sing kudu diowahi.

Mula, daya tarik lan janji konten cerdas: konten sing cukup cerdas kanggo nggawe lan adaptasi dhewe karo saben pamaca lan saluran sing disenengi. Asil: Ngowahi bentuk, konten sing bisa adaptasi sing narik ati, pikiran lan dompet sing maca.

Konten cerdas ditondoi ing ngisor iki:

  1. Sugih Struktural - Struktur ndadekake otomatisasi bisa ditindakake, lan kabeh aspek konten cerdas gumantung saka iku.
  2. Kategorine Semantik - Nggunakake metadata kanggo njamin makna lan konteks sing relevan karo sing maca.
  3. Ditemokake kanthi otomatis - Gampang ditemokake lan dikonsumsi dening pamilik konten lan pangguna.
  4. Bisa dienggo maneh - Ngluwihi daur ulang konten konvensional, komponen-komponen kasebut bisa dipasang maneh lan diadaptasi kanthi macem-macem cara.
  5. Konfigurasi ulang - Bisa diatur miturut abjad, miturut subjek, format, pribadi lan liya-liyane, kanggo pengalaman panganggo sing disesuaikan banget.
  6. Adaptable - Adaptasi tampilan lan zat kanthi otomatis kanggo panampa, piranti, saluran, wektu dina, lokasi, prilaku kepungkur, lan variabel liyane. Infographic ing ngisor iki (ing sisih ngisor postingan iki) luwih jero babagan konten cerdas, lan kepiye cara ndandani masalah isi sing boros lan ngrampungake tujuane kanggo narik, ngolah lan ngonversi para pembeli. (Plus, nyuda biaya generasi timbal, kanggo boot.)

Yen sampeyan ora nindakake apa-apa, sampeyan bisa langsung nganyari konten lan kinerjane kanthi nindakake praktik ing ngisor iki:

  • Gunakake riset jero lan atribusi sing cukup kanggo ngandhani konten sampeyan, kayata wartawan.
  • Gawe konten khusus kanggo persona pembeli.
  • Gunakake meta tag kanggo mbantu pelanggan nemokake sing dikarepake.
  • Repurpose, gunakake maneh lan nggawe konten bisa adaptasi.
  • Nyewa panulis pro.
  • Nganalisis kinerja konten.
  • Eksprimen, lacak, sinau lan adaptasi.

Kabeh perkara sing dianggep, konten sing apik tanpa alat sing pas kaya nyewa sopir mobil balap lan menehi sepeda kanggo menang balapan kasebut. Mungkin saiki wayahe tuku sepeda kanggo mesin konten sing luwih apik.

Priksa apik tenan iki infographic dening Widen, konsultasi dening tim kita, babagan cara nambah IQ konten sampeyan lan pamaca sing melu lahan.

mandheg ilang pamaca infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.