Intelijen Ponggawa (AI) Lan Revolusi Pemasaran Digital

Intelijen Ponggawa (AI) lan Pemasaran Digital

Pemasaran digital minangka inti saben bisnis e-dagang. Iki digunakake kanggo ngasilake sales, nambah kesadaran merek, lan nggayuh pelanggan anyar. 

Nanging, pasar saiki wis kebak, lan bisnis e-commerce kudu kerja keras kanggo ngalahake kompetisi. Ora mung iku, dheweke uga kudu nglacak tren teknologi paling anyar lan ngetrapake teknik pemasaran. 

Salah sawijining inovasi teknologi paling anyar sing bisa merevolusi pemasaran digital yaiku Kacerdhasan gawéyan (AI). Ayo ndeleng kepiye.  

Masalah Penting karo Saluran Pemasaran Saiki 

Saiki, pemasaran digital kayane gampang. Bisnis e-commerce bisa nyewa pemasar utawa nggawe tim sing bakal ngatur jaringan sosial, nangani iklan mbayar, nyewa pengaruh, lan menehi hasil promosi liyane. Isih ana sawetara masalah kritis sing dideleng manawa toko e-commerce ngalami masalah. 

  • Bisnis Miss Product-Centric Customer Approach - Berorientasi pelanggan kudu dadi target saben bisnis. Isih, akeh pamilik bisnis nggunakake ide iki lan tetep fokus marang awake dhewe, ROI, lan produke. Asile, personalisasi pelanggan tetep ora jelas, lan perusahaan asring mutusake menehi hasil mengko. Sayange, iki minangka kesalahan gedhe. Ing jaman saiki, para pelanggan ngerti sepira pantes lan ora seneng dianggep kaya karo bank piggy. Tanpa pendekatan sing fokus karo pelanggan, bisnis ora bisa nggawe basis pelanggan sing setya lan entuk kompetitif tinimbang para pesaing.
  • Ana Masalah karo Data Gedhe - Pamilik toko E-niaga ngerti pentinge nglumpukake data babagan pelanggan babagan kampanye pemasaran sing sukses. Ngumpulake data pelanggan uga bisa nambah pengalaman pelanggan, mula kudu nambah penghasilan. Nanging, bisnis asring ngadhepi tantangan analitik data gedhe. Iki nggawe dheweke ora ngerti informasi penting sing bisa mbantu ngatur pemasaran prilaku.

Ing tembung konsultan lan penulis Amerika Geoffrey Moore:

Tanpa data amba, perusahaan buta lan budheg, ngumbara menyang web kaya rusa ing dalan gedhe.

Geoffrey Moore, Pemasaran lan Adol Produk Gangguan kanggo Pelanggan Utama

  • Masalah Nggawe Konten Nyatane - Kasunyatan tetep ora ana pemasaran digital tanpa konten. Konten penting banget kanggo nambah kesadaran merek, ningkatake rangking, lan ngasilake minat. Konten sing paling umum digunakake ing pamasaran digital kalebu kiriman blog, artikel, update sosial, tweet, video, presentasi, lan ebook. Nanging, kadang bisnis ora ngerti konten sing bisa menehi mupangate paling akeh. Dheweke berjuang kanthi nganalisa reaksi pamirsa target apa sing dituduhake lan bisa uga nyoba nutupi kabeh sekaligus tinimbang fokus ing apa sing paling cocog. 
  • Iklan Mbayar Ora Terus Langsung - Sawetara pamilik toko e-commerce asring percaya manawa wis duwe toko, mula bakal ana wong liya, nanging biasane liwat pariwara kanthi mbayar. Mula, dheweke nganggep manawa iklan mbayar minangka cara aman kanggo narik pelanggan kanthi cepet. Nanging, para pemasar kudu mesthi mikir cara anyar kanggo ngoptimalake iklan yen pengin sukses. Aspek liyane sing kudu dipikirake yaiku kaca kebangkrutan. Kanggo asil pemasaran sing paling apik, kaca landas kudu diformat kanthi bener lan bisa digunakake ing kabeh piranti. Isih, akeh bisnis mutusake nggunakake homepage minangka kaca kebangkrutan, nanging ora mesthi solusi sing paling apik. 
  • Optimisasi Email sing Ora Apik - Salah sawijining cara promosi produk kalebu pemasaran email. Kanthi mangkono, bisnis e-commerce bisa langsung nyedhak menyang pelanggan lan duwe tingkat konversi sing luwih dhuwur. Email uga nambah hubungan karo lead lan bisa digunakake kanggo pelanggan mbesuk, saiki, lan sadurunge. 

Sayange, rata-rata tarif mbukak email kadang-kadang sithik banget. Dadi rata-rata tarif pambuka ritel mung udakara 13%. Semono uga tarif klik-tayang. RKT email rata-rata ing kabeh industri yaiku 2.65%, sing mengaruhi penjualan kanthi drastis. 

StartupBonsai, Statistik Pemasaran Email

  • Praktik Paling Apik Kanthi Solusi AI - Untunge, teknologi saiki bisa digunakake ing pamasaran digital kanggo ngrampungake meh kabeh masalah sing kasebut ing ndhuwur. AI lan pembelajaran mesin bisa digunakake kanthi sawetara cara kanggo nambah personalisasi, optimalisasi, lan nggawe konten. Mangkene carane. 
  • AI kanggo Personalisasi sing Luwih Apik - Bisnis e-commerce sing nglacak tren paling anyar ngerti manawa AI bisa digunakake kanggo ningkatake personalisasi sanalika pelanggan mlebu ing kaca kasebut. Ora kabeh pangguna padha, lan karo AI, merek bisa nindakake iki: 
    • Tampilake konten sing dipersonalisasi ing kabeh piranti
    • Nawakake produk utawa layanan adhedhasar lokasi 
    • Nyedhiyakake rekomendasi adhedhasar telusuran lan tembung kunci sadurunge
    • Ganti konten situs web adhedhasar pengunjung 
    • Gunakake AI kanggo analisis sentimen 

Conto paling apik kanggo personalisasi e-commerce yaiku Amazon Pribadhi, sing ngidini pangembang nggawe aplikasi nggunakake teknologi pembelajaran mesin kaya Amazon. 

  • Piranti Kuat kanggo Analisis Data Gedhe - Kanggo nggawe strategi sentris-pelanggan, bisnis kudu ngupayakake nglumpukake, nganalisis, lan nyaring informasi pelanggan sing bener. Kanthi AI, pengumpulan lan analisis data bisa luwih langsung. Contone, alat AI sing bener bisa nemtokake jinis produk sing paling dituku, kaca apa sing paling akeh ditonton, lan padha. AI bisa nglacak kabeh lelungan pelanggan lan nawakake solusi sing tepat kanggo nambah penjualan. Contone, kanthi Google Analytics, para pemasar bisa ndeleng prilaku pelanggan ing situs web. 
  • Platform AI Online kanggo Nggawe Konten - AI bisa ngatasi rong masalah sing umum ditemokake ing konten - nyepetake nggawe konten lan nganalisa reaksi pelanggan marang konten kasebut. Nalika nggawe konten, ana macem-macem alat AI sing kasedhiya online kanggo mbantu para pemasar nggawe gambar kanthi merek kanggo kiriman sosial, judhul kanggo artikel, utawa malah nulis postingan blog utawa nggawe video promosi. Saliyane, piranti lunak bertenaga AI bisa mbantu para pemasar nganalisa luwih saka mung demografi. Bisa ngawasi prilaku pelanggan lan keterlibatan media sosial. Sawetara conto kalebu Sprout Social, Cortex, Linkfluence Radarly, lan liya-liyane. 
  • AI Bisa Menakake Promosi Online - Saiki, Facebook lan platform liyane nyedhiyakake alat AI kanggo mbantu para pemasar ngatur pariwara kanthi gampang. Iki tegese pariwara ora bakal ilang. Siji tangan, para pemasar duwe akses menyang kabeh jinis informasi sing nggawe optimisasi iklan dadi luwih gampang. Saliyane, Facebook nggunakake AI kanggo ngirim iklan kasebut menyang target target. Kajaba iku, kaca kebangkrutan duwe peran penting kajaba iklan. Ngrancang kaca landas sing paling apik bisa menehi prabédan gedhe banget. AI bisa mbantu rong komponen penting ing kaca pendaratan sing luar biasa—personalisasi lan desain
  • AI kanggo Optimisasi Email - Amarga pemasaran email penting banget kanggo bisnis online, AI bisa nambah cara nggawe email. Opo maneh, AI bisa digunakake kanggo ngirim email sing berkualitas lan nambah penghasilan nalika larang regane. Saiki, alat bertenaga AI bisa: 
    • Tulis garis subyek email
    • Kirim email khusus kanggo sampeyan
    • Nambah kampanye email 
    • ngoptimalake email ngirim kaping
    • Ngatur dhaptar email 
    • Otomatis buletin

Optimisasi iki bisa nambah tarif bukaan lan klik-tayang lan bisa uga adol luwih akeh. Kajaba iku, chatbot AI bisa digunakake ing aplikasi olahpesen, nglengkapi kampanye email, lan ngirim pengalaman khusus sing dipersonalisasi.

Pemasaran digital minangka bagean penting ing saben sukses bisnis. Nanging, toko e-commerce duwe kompetisi sing luwih akeh kanggo dikalahake, lan ing dalan kasebut, para pemasar bisa uga nemoni sawetara tantangan. Contone, nggawe konten bisa dadi angel banget, lan ngatasi data gedhe bisa uga ora bisa ditindakake. 

Untunge, saiki, akeh alat bertenaga AI sing mbantu para pemasar ngoptimalake kampanye lan bisnis ngasilake penghasilan. Saka email sing wis apik nganti promosi online sing gampang, AI duwe kekuwatan kanggo ngowahi kepiye marketing digital. Sing paling apik yaiku — mung sawetara klik. 

pambocoran: Martech Zone nduwe link afiliasi Amazon ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.