Gagal Komersial: Karyawan Bintang Intel… Aktor

Layar layar 2012 11 22 ing 1.03.47 PM

Nalika pisanan ndeleng pariwara Intel anyar, aku diluncurake… sajrone 20 taun mung bab sing aku ngerti babagan Intel yaiku logo, swara, lan Kelompok Manungsa Biru. Klik yen sampeyan ora weruh Intel Star Komersial:

Pungkasane! Perusahaan teknologi utama sing ora ndhelikake ing logo pemasaran, slogan utawa kampanye gimik. Nanging sayang, iku ora ngono - Fantastic Intel komersial anyar direkam karo aktor ngganti karyawan sing sejati - Ajay Bhatt.

Kesempatan sing ilang! Iki kampanye apik tenan lan komersial luar biasa… nanging tanpa karyawan nyata sing dibintangi, mula ora 'nyata'. Pakaryan sing apik kanggo wong India mustere stereotip. Foto ing Bio Ajay Bhatt ora duwe. Ding, ding, duh ding!

10 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aku kaget yen komersial sing dadi perhatian karyawan sampeyan ... kanthi jeneng karyawan NYA lan prestasi nyata… nggunakake aktor. Pancen kepenak yen duwe Ajay Bhatt sing nyata ing komersial, uga kaos gedhe dheweke!

      Matur suwun komentar Dan, Jim!
      Doug

  2. 3
  3. 4

    Aku karo sampeyan Doug, ing jaman keaslian, Intel mesthine kudu milih sing asli. Seneng karo konsep kasebut, yaiku wong sing cerdas, bisa dadi bintang rock adhedhasar prestasine, dudu tampilan sing apik.

    Nanging pesen kasebut ora nyata. Dheweke ngurmati AJay, nanging ora pengin dheweke nganggo kamera, ngrekrut aktor sing polesan, nanging kosong kanggo muter dheweke.

  4. 5
  5. 8

    Seneng banget nonton pariwara kasebut, nanging aku setuju manawa wong sejatine pancen kudu ditampilake ... .. sanajan angel ditindakake, kabeh ora bisa cocog karo peran lan panjaluk film iklan ....

    Ora ana masalah….

  6. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.