Napa Strategi Pemasaran Terpadu?

pemasaran terpadu

apa pemasaran terpadu? Wikipedia netepake minangka sentris pelanggan, metode data driven kanggo komunikasi karo pelanggan. Pemasaran terpadu minangka koordinasi lan integrasi kabeh alat komunikasi pemasaran, dalan, fungsi lan sumber ing perusahaan dadi program sing lancar sing bisa nggedhekake pengaruh tumrap konsumen lan pangguna pungkasan kanthi biaya minimal.

Nalika definisi kasebut ujar is, ora ngandika kok kita nindakaken.

Saka Neolane: Pemasar saiki duwe tantangan (utawa kesempatan) nggayuh para pelanggan liwat saluran pemasaran kaya sing ora ana watese. Pemasar kudu nyelehake pelanggan ing kursi pengemudi, supaya dheweke bisa milih kepiye lan kapan pengin nampa informasi sing relevan lan / utawa tuku. Tanggung jawab para pemasar kanggo nggunakake kabeh data sing kasedhiya babagan pelanggan lan prospek kanggo komunikasi karo dheweke liwat saluran pilihan kasebut kanthi konsisten lan pribadi.

Alesan apa kita nindakake? Asile Kasunyatane yaiku yen kerja kanthi silo bakal nyebabake biaya strategi siji lan ora entuk bathi. Kanthi nggabungake strategi ing panelusur, sosial, email, seluler, video, lan media liyane, investasi kasebut duwe kesempatan kanggo asil gabungan. Pelanggan lan bisnis ora tuku ing siji silo ... padha nggunakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo riset babagan keputusan tuku sabanjure. Yen bisnis sampeyan ora nggabungake strategi kanthi proaktif, kesempatan kanggo melu prospek bakal suda.

roadmap pemasaran terintegrasi lengkap

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.