Nggabungake WordPress lan Radio Talk Blog

iStock 000007775650 Cilik

iStock 000007775650 CilikKita wis nuduhake acara radio suwene suwene pirang-pirang wulan lan terus nggawe matur nuwun kanthi sanget Radio Talk Radio. Paling anyar, kanca Dek Erik lan Kyle Lacy arep ngrembug buku paling anyar Merek Dhewe: Cara Nggunakake Media Sosial kanggo Nggawe utawa Nggawe Sampeyan Dhewe.

Kita wis wareg banget karo Blog Talk Radio. Layanan hebat sing gampang digunakake lan ora mbutuhake katrampilan audio khusus kanggo miwiti. Kita wis entuk Mikropon podcasting Yeti, nanging layanan iki uga ngidini sampeyan nelpon. Minggu iki, kita duwe sawetara masalah karo Internet, mula nggunakake speakerphone ing ponsel kanggo nindakake acara kasebut.

Aku wis ngowahi sidebar kanggo nampilake acara radio paling anyar, nanging aku pengin nggabungake pamuter audio saengga pengunjung bisa muter episode langsung saka sidebar. Sajrone njupuk daur ulang sing maca feed lan nampilake, sampeyan mung kudu nambah potongan kode kanggo nggabungake file mp3 saka Blog Talk Radio.

Iki bakal nambah dalan nyata menyang pamuter mp3 langsung ing kurungan kothak sing ngliwati variabel menyang fungsi insert_audio_player:

[audio: get_permalink (); ?>. mp3 | jembar = 100%]

Iki nggawe pandhuan audio menyang file swara sing dianakake ing Blog Talk Radio. Ora ala banget karo sak baris kode!

3 Komentar

  1. 1

    Halo Panglima,

    Ya, mikropon Yeti wis ngluwihi pangarepan. Sembarang masalah kualitas
    wis ana ing proses konversi ing BlogTalkRadio - lan kita bisa uga
    upgrade akun kita rauh kanggo ndeleng apa sing njupuk care saka. Mic
    mesthi ora dibangun kanggo lelungan, nanging katon cukup kuat lungguh
    ing meja. 🙂 Aku cukup seneng karo tuku - lan rega uga.

    Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.