Nggabungake Shopify Kanthi Mulus Kanthi Situs WordPress Sampeyan

Shopify WordPress

Kita wis nyiyapake sawetara situs Woocommerce kanggo klien… lan durung gampang. Antarmuka Woocommerce cukup clunky lan fitur tambahan biasane kasedhiya liwat macem-macem plugin sing mbutuhake lengganan mbayar… lan konfigurasi liyane. Akeh lan akeh konfigurasi.

Yen sampeyan durung nate weruh Shopify, kita nuduhake video sing nuduhake sampeyan carane atur kabeh situs e-commerce sampeyan kurang saka 25 menit! Shopify pancen wis kerja keras kanggo nyedhiyakake antarmuka sing ramah pangguna kanggo wong sing dudu web kanggo ngluncurake situs lan miwiti adol online.

Ngenali manawa ana luwih saka 60 yuta situs sing dibangun ing WordPress minangka perkara sing ora bisa diabaikan. Lan Shopify wis ora digatekake maneh - wis dirilis loro tema lan plugin sing sederhana nggabungake situs Shopify kanthi mulus karo WordPress.

Yen sampeyan wis entuk situs sing apik lan sampeyan mung pengin nggabungake tombol produk kanggo nambah barang menyang kranjang belanja, Shopify wis ngeculake plugin gratis sing cocog karo situs utawa tema apa wae.

shopify-add-product

Plugin WordPress ngidini administrator situs nyelehake produk kanthi tombol tuku menyang sidebar, kaca utawa postingan blog. Nalika pengunjung ngeklik tombol kasebut, kranjang blanja metu kanggo situs sampeyan ditampilake lan malah ngidini pelanggan tuku macem-macem produk sekaligus.

Download Plugin

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.