Nggabungake Obrolan karo Situs sampeyan ing 5 Menit

swapengage

Liwat ing WPEngine, Aku ngerti yen dheweke nindakake program obrolan online sing apik banget sing muncul sawise udakara 45 detik ing situs kasebut. Klien saya akeh sing wis njaluk solusi kaya ngono, mula aku banjur nyoba lan kaget apa sing ditemokake!

SnapEngage minangka program Obrolan sing gampang banget kanggo situs web sampeyan sing mbutuhake udakara 5 menit kanggo nginstal:

  1. Pisanan, sampeyan isi widget lan masang skrip ing situs sampeyan.
  2. Sabanjure, sampeyan nyambung karo 'pengunjung' virtual ing Gtalk utawa Skype.

Mekaten ... sampeyan wis rampung! Serius!

Platform kasebut nduweni akeh kustomisasi tambahan sing kasedhiya dadi sawetara perkara liyane:

  • Kita ngatur tombol lan nganyarke template (mbutuhake akun bisnis $ 49 / luwih utawa luwih).
  • Kita nambahake link "Ngobrol karo Kita" ing Kaca Facebook (fitur Beta).
  • Kita nyurung file transkrip menyang kothak mlebu.
  • Kita nambahake integrasi Basecamp (tanpa biaya) saengga saben obrolan miwiti utas ing proyek anyar sing diarani 'Leads'. Dheweke nggabung karo sawetara CRM (kalebu SalesForce) lan helpdesks.
  • Kita nambahake luwih akeh karyawan (akun bisnis ngidini nganti 4) lan ngatur foto dhewe.

Sampeyan bisa nyetel tombol kanggo miwiti obrolan ing situs sampeyan, kita milih sisih tengen:
ngobrol karo dk1

Klik tombol banjur obrolan dibukak. Yen ora ana sing kasedhiya kanggo mangsuli pitakon, mung ngirim email menyang sampeyan. Yen sampeyan online, bakal muncul ing Skype utawa GTalk!
ngobrol karo dk mbukak

Priksa kabeh fitur saka SnapEngage ing kaca fitur - pancen kuat lan terjangkau! Iki minangka panganggo wektu sing apik kanggo wong-wong sing ngunjungi situs sampeyan lan menehi kesempatan sing apik kanggo njupuk timbal sing bisa uga ora nemokake apa sing dikarepake lan nilarake situs sampeyan kabeh.

Oh… lan ya, iku link afiliasi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.