Integrasi: Cara Integrasi Salesforce Marketing Cloud Kanthi WordPress Nggunakake Formulir Elementor

Integrasi: WordPress Elementor Formulir Webhook kanggo Salesforce Marketing Cloud App Integrasi

Minangka konsultan Salesforce, masalah sing terus-terusan kita deleng ing ruang kita yaiku biaya pangembangan lan pangopènan kanggo nggabungake situs lan aplikasi pihak katelu karo Cloud Marketing. nalika Highbridge nindakake akeh pembangunan atas jenenge klien kita, kita bakal tansah riset apa utawa ora ana solusi kasedhiya ing pasar pisanan.

Keuntungan saka integrasi sing wis diproduksi ana telu:

  1. Panyebaran kanthi cepet - ngidini sampeyan nambah integrasi luwih cepet tinimbang pangembangan kepemilikan.
  2. Biaya sing luwih murah - sanajan kanthi biaya langganan lan biaya panggunaan, integrasi sing diproduksi biasane luwih murah tinimbang pangembangan kepemilikan.
  3. maintenance - nalika platform ngganti metodologi otentikasi, titik pungkasan, utawa dhukungan API, platform integrasi pihak katelu ngatur iki minangka bagean saka langganan sampeyan lan biasane wis siyap kanggo nganyarke, masang fitur anyar, utawa ngandhani owah-owahan sing kudu kedadeyan sadurunge. .

Nanging ora mesthi sampurna, lan kita kudu mriksa solusi kanggo mesthekake:

  • Integrasi kasebut nduweni fitur sing dibutuhake.
  • Integrasi kasebut nggunakake integrasi gaya aplikasi utawa API sing ora gumantung karo jeneng pangguna lan sandhi.
  • Perusahaan tetep nganyari integrasi.
  • Perusahaan duwe dokumentasi lengkap.
  • Perusahaan duwe dhukungan full-time lan persetujuan tingkat layanan sing apik (SLA) utawa komitmen (SLC).
  • Infrastruktur kasebut aman lan tundhuk karo kabeh peraturan.

Salah sawijining solusi ing pasar yaiku Integrasi, sing duwe luwih saka 900 aplikasi terintegrasi, kalebu Marketing Cloud, nggunakake rega Tingkat Profesional. Iki minangka solusi sing sampurna lan lancar kanggo salah sawijining klien sing duwe situs WordPress nggunakake Elementor page builder... salah siji saka kita disaranake plugin WordPress kanggo situs bisnis.

Nggawe Otomatis Elementor Ing Integrated

Langkah pisanan yaiku nyetel Otomatis Elementor ing Integrasi kanthi nggoleki Elementor ing panelusuran app. Ing kasus Elementor, iku app sing ditampilake ing ngisor bar telusuran:

Formulir Elmentor Integrasi

  1. Sawise milih Formulir Elementor, sampeyan pengin milih Marketing Cloud minangka aplikasi kapindho. Amarga formulir khusus iki kanggo formulir opt-in newsletter, kita bakal milih otomatisasi ing ngisor iki:
    • Kapan: Formulir dikirim ing Formulir Elementor
    • do: Lebokake rekaman ekstensi data ing Salesforce Marketing Cloud

Integrasi Elementor Webhook kanggo Marketing Cloud Data Extension

  1. Sawise sampeyan klik Go>, Integrasi bakal menehi sampeyan URL unik kanggo mlebu ing Elementor. Iku kudu katon kaya iki:

https://webhooks.integrately.com/a/webhooks/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  1. Saiki, sampeyan bisa nyiyapake formulir Elementor kanggo ngirim menyang URL kasebut. Wangun Elementor duweni a pancing web lapangan. Webhook minangka URL tujuan ing ngendi data bisa dikirim kanthi aman nalika formulir dikirim. Ing kasus iki, App Elementor bakal menehi sampeyan URL unik sing bakal sampeyan lebokake ing kolom webhook ing Elementor:

Formulir Elementor Bidang Webhook Kanggo Integrasi

tip: Ing wektu iki, aku bakal nyimpen draf kaca tes sampeyan kanthi formulir kasebut nganti sampeyan bisa nyoba kanthi lengkap karo Integrasi lan integrasi Marketing Cloud sampeyan.

Nggawe Aplikasi Ing Cloud Marketing

Marketing Cloud duwe sawetara kapabilitas integrasi paling apik ing platform pemasaran perusahaan, lan Alat Platform kanggo mbangun aplikasi pancen trep ing kasus kaya iki.

  1. Ing pojok tengen ndhuwur Marketing Cloud, pencet gulung mudhun ing pangguna banjur pilih Setup.
  2. Sing bakal nggawa sampeyan menyang layar Setup Tools.
  3. Navigasi menyang Alat Platform> Aplikasi> Paket Terinstal.
  4. Klik ing New tombol ing sisih tengen ndhuwur dhaptar paket.
  5. Jeneng jeneng sampeyan Paket Aplikasi Anyar lan nambah a gambaran. Kita nelpon kita Integral Elementor.
  6. Saiki sampeyan duwe persiyapan Paket, sampeyan kudu Tambah komponen kanggo ngaktifake Integrasi API Aplikasi Web lan entuk kredensial sampeyan.
  7. Ketik URL tujuan (biasane kaca konfirmasi ing situs sampeyan utawa ing Cloud Pages. Pangguna ora bakal diterusake menyang URL kasebut ing jinis integrasi iki.
  8. pilih Aplikasi Server-kanggo-Server minangka jinis Integrasi.

Marketing Cloud Instal Custom App - Server-Kanggo-Server

  1. Setel Properti Server-Kanggo-Server kanggo mesthekake sampeyan bisa nulis menyang kolom kontak.
  2. Sampeyan saiki bakal diwenehi kabeh informasi otentikasi sing dibutuhake kanggo sampeyan Integrasi app. Mesthi wae, aku wis nggawe abu-abu kabeh rincian ing gambar iki:

Setel Aplikasi Cloud Pemasaran Ing Integrasi

Saiki, ing Integrasi sampeyan bakal nyiyapake rincian sambungan Aplikasi Marketing Cloud.

  1. Ketik URI Basis Otentikasi.
  2. Ketik Klien Id ing paket sampeyan.
  3. Ketik Rahasia Klien ing paket sampeyan.
  4. Klik Terusake.

Sambungake Salesforce Marketing Cloud Integrasi

  1. Yen diatur kanthi bener, saiki sampeyan bisa nyetel kolom lan ngirim.
  2. Ngowahi Panjenengan kothak sampeyan ngirim.
  3. Map kolom sing dikirim menyang kolom ekstensi data.
  4. Optionally nambah sembarang saringan, kahanan, utawa app liyane.
  5. Opsional ngowahi sembarang nilai lapangan sing dikarepake.
  6. Tes lan Aktifake Integrasi Panjenengan!
  7. Kirim formulir kiriman saka Formulir Elementor lan priksa manawa kabeh data wis diproses lan dilebokake kanthi bener ing ekstensi data sing cocog.

tip: Nalika formulir sampeyan bisa digunakake kanthi bener, aku nyaranake nyimpen ing Elementor minangka cithakan sing bisa diselehake ing pirang-pirang kaca situs sampeyan uga ing footer. Kanthi cara iki sampeyan ngindhari pirang-pirang versi sing mbutuhake nganyari saben sampeyan nggawe modifikasi integrasi sampeyan.

Perlu Bantuan Integrasi WordPress Elementor lan Marketing Cloud?

perusahaanku, Highbridge, minangka mitra Salesforce Marketing Cloud lan kita duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun mbangun integrasi khusus kanggo platform kasebut. Kajaba iku, kita wis ngembangake puluhan tema lan plugin khusus kanggo platform WordPress. Yen sampeyan butuh pitulung:

kontak Highbridge

Pambocoran: Aku nggunakake pranala afiliasi ing artikel iki lan aku dadi pendiri lan mitra Highbridge.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.