Media Sosial minangka Tambang Emas kanggo Pemasaran Asuransi

pemasaran media sosial asuransi

At Jagad Pemasaran Media Sosial ing taun iki, laba investasi minangka utas umum sajrone sesi lan diskusi ing konferensi kasebut. LeadSift minangka platform sing ngidini adol sosial kanthi ngrungokake lan ngirim potensial kanggo perusahaan. Ing conto iki, LeadSift nglumpukake wawasan saka luwih saka 3.7 yuta tweet lan serangkaian panelitian kanggo nuduhake potensial adol sosial ing industri asuransi.

Salah sawijining aspek media sosial sing paling kuat yaiku seri tren lan pola sing digawe saka data gedhe. Saben keterlibatan, saben tweet lan saben interaksi digabungake kanggo nggawe data sing diarani gedhe. Liwat analisis sing tliti, LeadSift wis nemokake tren ing data sing bisa dimanfaatake perusahaan asuransi dadi luwih efektif lan efisien ing upaya pemasaran lan penjualan.

Asuransi Sosial-Media

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.