Instapage: Solusi Kaca Panjaluk Kampanye PPC Kabeh-Sawijine

Instalasi Platform Kaca Landing

Minangka pemasar, inti saka upaya yaiku nyoba kanggo inisiatif penjualan, pemasaran, lan pariwara sing kita lakoni kanggo mindhah prospek sajrone lelungan pelanggan. Pelanggan calon meh ora nate ngetutake dalan sing resik liwat konversi, sanajan pengalaman kasebut apik tenan.

Nanging, babagan pariwara, biaya akuisisi bisa larang banget ... mula kita ngarep-arep bisa mbatesi supaya bisa ngamati lan ningkatake asil kampanye. A platform kaca kebangkrutan asring tugasake kanggo iki. Mangkene 5 mupangat:

Keuntungan Kaca Landing

  1. Atribusi - kanthi njaga kaca kebangkrutan adoh saka jalur konversi liyane, kita bakal bisa ngerti babagan ngasilake investasi pariwara.
  2. Prilaku - kanthi matesi keterlibatan karo sumber daya liyane, kita nyuda opsi lan tumindak sing ditindakake prospek, supaya bisa ngonversi luwih becik tinimbang njelajah.
  3. Kesederhanaan - kanthi ngrancang kaca landas sing apik, cepet, lan sederhana, kita nambah kemungkinan pengunjung bakal ngonversi, preduli piranti apa wae.
  4. Manajemen timbal - kemampuan kanggo validasi, nyimpen, ngirim, rute, lan nanggepi petunjuk kanthi gampang nalika ngisi formulir registrasi.
  5. testing - kanthi nggunakake platform sing nggabungake metodologi pangujian, kita bisa nggunakake macem-macem judhul, konten, kolom formulir, lan desain sing nambah tarif konversi kanthi statistik.

Tuladha Kaca Landing

Gatekna sawetara ciri utama kaca landas sederhana ing ngisor iki - nyuda navigasi, elemen kontras sing kuat, ajakan-ajakan, judhul, ringkesan, lan poin peluru… kabeh ndorong pangguna ngowahi:

kertas putih copywriting kaca kebangkrutan

Instalasi Platform Kaca Landing

Mangkene perkenalan video lan ringkesan babagan Instalasi platform kaca dhasar:

Fitur Platform Landing Page

Tukang Instapage sing bisa dikustomisasi nggawe bisnis nggawe kaca pendaratan sing ramah konversi. Kanthi suntingan elemen kontekstual, luwih saka 5,000 font, lan 33 yuta gambar sing bisa digunakake, pembangun kaca landas Instapage ora bakal ngasilake kaca pendaratan sing apik kanggo konversi. Fitur kalebu:

Instalasi Platform Kaca Landing

  • Tata Letak Cithakan Adhedhasar Kasus Industri & Gunakake - 200+ template sing bisa disesuaikan lan dioptimalake dirancang kanggo nambah konversi sampeyan.
  • Kolaborasi Ing Kaca Visual - Kolaborasi langsung karo kanca lan klien ing wektu nyata kanggo nglancarake proses panelitian desain. Gawe kaca sampeyan digawe, ditinjau, diterbitake, lan dikonversi luwih cepet.
  • Formulir Gedung - Tambahake formulir sing bisa disesuaikan karo macem-macem kolom, dhaptar tarik-mudhun, utawa tombol radio mung sawetara klik. Gampang nglumpukake informasi tambahan saka prospek kanthi ngowahi formulir kompleks dadi pirang-pirang langkah. Ngurangi poin gesekan lan njaluk pangguna melu merek sampeyan.
  • Manajemen timbal - Simpen, bypass, ekspor, utawa rute ndadékaké ing Instapage utawa integrasi banjur kirim menyang CRM utawa integrasi liyane. Nampa kabar email lan dashboard nalika nggawe petunjuk anyar.
  • Pesen Konfirmasi - Ngatur pesen konfirmasi sing ditampilake nalika pengunjung ngrampungake formulir sampeyan.
  • Matur suwun & Kaca Konfirmasi - Supaya pelanggan sing paling anyar ngerti manawa sampeyan wis ngurmati kepinterane sawise ngirim informasi ing formulir pilihan karo kaca matur suwun ing merek.
  • Pangiriman Aset Digital - Simpen dhewe langkah kanthi nyiyapake sistem pangiriman aset digital kanthi otomatis. Kanthi sawetara klik, sampeyan bisa nggawe manawa timbal milih, kasedhiya yen didownload langsung.
  • Instablocks - Cepet nggawe atusan kaca kebangkrutan kanthi nggunakake blok kaca kanthi individu sing bisa disesuaikan, disimpen, lan digunakake maneh. Pilih saka pilihan template blok sing wis dirancang, kayata header, footer, testimoni, lan liya-liyane, utawa gawe blok khusus sampeyan dhewe saka awal.
  • Widget - Kanthi gampang nambah lapisan fungsi menyang kaca kebangkrutan kanthi widget.
  • Blok Mobile - Gawe landing landing responsif seluler kanthi mung siji klik. Kanggo pangaturan dhewe luwih lanjut, sampeyan bisa ndhelikake pamblokiran kaca kanggo tampilan seluler kanggo nggawe pengalaman browsing sing luwih optimal. Nambah konversi kanthi nggawe pengalaman seluler sing cocog kanggo pengunjung, tanpa nggunakake pangembang.
  • Blok Global - Ngatur template global kanthi gampang kanggo mesthekake kabeh kaca tundhuk karo merek. Gawe Instablocks khusus, kaya ing header, footer, utawa blok produk sing bisa digunakake liwat atusan utawa ewu kaca. Banjur, sunting blok sepisan lan tampilake pangowahan sampeyan ing saben kaca blok kasebut.
  • Muncul Exit Intent & Formulir Capture - Gawe pop-up sing bisa disesuaikan adhedhasar pemicu tartamtu kanthi OptinMonster, panyedhiya utama piranti lunak popup sing duwe niat metu, kanggo nggedhekake tarif konversi ing kaca kebangkrutan.
  • Font Khusus (Google & Typekit) - Fon khusus ngaktifake sampeyan nampilake identitas merek sampeyan. Instapage minangka siji-sijine platform sing nyedhiyakake akses menyang 5,000+ premium Webfonts meh 100 kali luwih akeh pilihan font tinimbang saben piranti lunak kaca landas liyane ing pasar.
  • Manajer Aset Gambar - Tambah lan sunting foto sampeyan dhewe ing alat desain kaca kebangkrutan Instapage kanggo nggawe luwih personal promosi utawa tawaran sampeyan.
  • Pangujian Pamisah A / B ing sisih Server - Ngoptimalake kaca kebangkrutan kanggo konversi kanthi kemampuan tes A / B ing kaca dhasar standar lan kaca AMP. Lacak prilaku pengunjung, variasi tes karo elemen, tata letak, lan / utawa desain anyar, lan tambahake tarif konversi sampeyan.
  • Kaca Landing AMP - Mbangun kaca seluler sing dimuat kanthi cepet, nggawe pengalaman browsing sing luwih apik, lan drive luwih akeh konversi nganggo kaca kebangkrutan Google AMP. Instapage duwe siji-sijine tukang sing ngidini sampeyan nggawe lan nyoba landing page A / B nggunakake framework AMP, ora dibutuhake pangembang.
  • Ngedit Kode Khusus - Gawe kustomisasi khusus nganggo Javascript, HTML / CSS, utawa skrip pihak katelu. Gunakake nyunting kode khusus kanggo nyelehake tag sing dibutuhake kanggo pemasaran ulang lan pelacakan konversi.
  • Ngunggah & Download Cithakan - Ngunggah template kanthi cepet lan gampang saka ThemeForest (utawa gawe dhewe saka ngeruk). Download kanggo nuduhake desain landing page karo jagad iki.
  • Perlindhungan Nulis - Nambah produktivitas lan streamline alur kerja kanthi ngalangi pangguna ora bisa nimpa kerjane.
  • Versioning - Pulihake versi sadurunge saka kaca kebangkrutan kanggo katenangan nalika nggawe, ngrancang, utawa nyunting.
  • Panas panas - Peta panas nyedhiyakake wawasan rinci babagan carane pengunjung sesambungan karo kaca kebangkrutan. Iki luwih apik kanggo ngandhani elemen kaca apa sing bakal ditindakake ing tes A / B.
  • Analytics Konversi - Langsung integrasi karo Google AdWords lan Analytics kanggo atribusi sing luwih gampang lan nggawe metrik biaya saben pengunjung lan biaya-saben-wektu nyata katon langsung ing platform Instapage. Banjur, pass metadata timbal menyang CRM utawa sistem otomasi pemasaran.
  • Pelacakan Piksel Selehake - Gunakake pelacakan piksel drop-in kanggo nglacak konversi eksternal utawa kanggo target pengunjung sing ora ngonversi ing kaca kebangkrutan.
  • Pengelompokan Kaca kanggo Manajemen Kampanye - Instapage wis nyederhanakake manajemen kampanye saengga para pemasar PPC bisa cepet nggawe klompok iklan kanggo macem-macem saluran iklan, produk, fitur, lan demografi.
  • Laporan Wektu Nyata - Goleki data wektu nyata, ing sembarang wektu, liwat kabeh piranti kapan wae.
  • wong - Gawe pengalaman landing page klik-klik 1-1 unik kanggo saben pamirsa kanthi Pangalaman Manager. Nikmati pelanggan kanthi pengalaman kaca sing dipersonalisasi sing bakal mbantu nggedhekake konversi, nambah ROI pariwara digital, lan nyuda biaya akuisisi.
  • integrasi - Nggabungake Instapage kanthi gampang karo pariwara, analisis pihak katelu, CRM, pemasaran email, lan platform otomatisasi sing saiki wis digunakake.

Miwiti Instapage

Fitur Platform Kaca Landing Agensi kalebu

Kanggo Pay Per Click (PPC) lan agensi pariwara, Instapage uga solusi Agensi sing sampurna. Fitur kanggo agensi kalebu:

  • Akun Master - Gampang ngatur macem-macem akun klien kanthi ngoper ing antarane akun sampeyan tanpa kudu log in menyang akun liyane. Deleng dhaptar akun sing sampeyan lakoni, ganti menyang akun sing pengin digunakake, lan deleng informasi akun / pamilik kanggo akun sing lagi ana ing siji antarmuka sing digabungake.
  • Ruang Kerja Pribadi kanggo Klien - Ngatur ruang kerja tim, ngatur interaksi tim kanthi luwih apik, lan njaga privasi klien kanthi ngundang anggota tim menyang ruang kerja tartamtu. Sampeyan bisa kanthi cepet menehi akses menyang nerbitake domain menyang ruang kerja tartamtu, ngatur integrasi khusus lan, kanthi aman nerbitake menyang CMS eksternal liwat sistem token.
  • Idin Anggota Tim - Nuduhake karya karo tim utawa klien ora ateges ngirim informasi mlebu maneh. Kanthi Instapage, sampeyan bisa kanthi gampang nyedhiyakake akses mung maca menyang anggota tim utawa pemangku kepentingan sing bener, kanggo kaca landas sing bener.
  • Nerbitake menyang Domain Unlimited - Ora kaya platform kaca kebangkrutan liyane, Instapage ngidini sampeyan nerbitake kaca menyang pirang-pirang domain unik ing pirang-pirang sistem manajemen konten.

Nyuwun Demo Instapage

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Instapage, ThemeForest, Lan OptinMonster kene.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.