Napa Merek E-Niaga Kudu Investasi Liyane Kanggo Instagram

instagram lawan facebook

Dina iki, sampeyan ora bisa mbangun ecommerce merek tanpa efektif sosial media marketing Strategi.

Meh kabeh pemasar (93%) dadi Facebook minangka jaringan sosial utama. Amarga Facebook terus jenuh karo para pemasar, perusahaan kasebut kepeksa nyuda tekan organik. Kanggo merek, Facebook minangka pituwas kanggo muter platform media sosial.

Wutah Instagram kanthi cepet narik kawigatosan sawetara merek eCommerce paling dhuwur. Pangguna sesambungan karo merek luwih akeh ing Instagram tinimbang Facebook, lan mung 36% pemasar nggunakake Instagram, nggawe kesenjangan sing digunakake merek cerdas kanggo entuk daya tarik.

Infographic, Napa Merek Kudu Ngisin Instagram Ora Facebook saka selfstartr nuduhake manawa Facebook wis plato lan Instagram duwe kemungkinan luwih akeh merek ing situs eCommerce.

Ayo dadi jelas: Facebook minangka raja media sosial. Nanging yen sampeyan nganggep manawa akeh pangguna ing kana kanggo sesambungan karo kanca, lan sampeyan kudu mbayar kanggo nggayuh pandherekipun, Instagram kayane luwih gampang. Jangkauan pemasaran organik ora diwatesi ing Instagram. Yen sampeyan bisa narik kawigaten para pandhereke, sampeyan bisa nggayuh lan melu.

Pangguna Instagram ora mung para remaja kanthi ora sengaja ngeklik; wong-wong iki mbuwang dhuwit. Nilai Pesenan Rata-rata $ 10 luwih dhuwur ing Instagram tinimbang Facebook. Nggoleki gambar gedhe, sales saka Facebook kerdil Instagram, nanging para pemasar ngoptimalake Facebook nganti pirang-pirang taun.

  • Jangkauan Pemasaran Organik - Pangurangan 63% ing Facebook (FB) vs kenaikan 115% ing Instagram (IG)
  • Penglibatan merek - 32% pangguna FB sesambungan karo merek vs 68% pangguna IG
  • Pasang Keterlibatan - Instagram duwe keterlibatan 58X luwih akeh saben pengikut tinimbang FB
  • Dianggo - 93% pemasar nggunakake FB vs IG 36%
  • Nilai Pesenan Rata-rata - $ 55 FB vs $ 65 IG

Instagram Versus Facebook kanggo E-niaga

Priksa iki artikel kanggo tips nggunakake Instagram.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.