Mangkene Dhaptar Contoh Cerita Instagram lan Studi Kasus Instagram sing apik

Studi Kasus kanggo Kisah Instagram

Kita wis nuduhake artikel sadurunge, Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Instagram Stories, nanging kepiye cara merek nggunakake kanggo marketing lan sales? Miturut #Instagram, 1 saka 3 Crita sing paling akeh ditonton yaiku saka bisnis

Statistik Crita Instagram:

  • 300 yuta pangguna aktif nggunakake crita saben dina ing Instagram.
  • Luwih saka 50% bisnis ing Instagram nggawe crita Instagram.
  • Luwih saka 1/3 pangguna Instagram nonton crita Instagram saben dina.
  • 20% crita sing dikirim dening bisnis nyebabake interaksi langsung karo pangguna.
  • 1 yuta pengiklan aktif duwe akses menyang Instagram Story Ads.
  • Bisnis wis ningkatake keterlibatan meh 20% nalika dadi karyawan utawa influencer ing Kisah Instagram sajrone sawetara dina.

Dadi, carane nggawe merek Kisah Instagram bisa digunakake kanggo dheweke? Mangkene 7 cara merek nggunakake crita kanggo nambah kesadaran, keterlibatan, lan penjualan karo pangguna Instagram:

  1. Promosi Produk - 36% kabeh crita langsung ningkatake adol produk utawa layanan.
  2. Katon ing njero - 22% kabeh crita nyedhiyakake akses menyang konten sing ora katon ing papan liya.
  3. Pengambilalihan Influencer - 14% kabeh crita nggunakake Influencer kanggo promosi produk utawa layanan.
  4. Live Event - 10% kabeh crita minangka acara sing nyata.
  5. Carane - 5% kabeh crita kalebu video kepiye.
  6. Konten Penggemar - 4% kabeh crita kalebu ulasan lan testimoni pelanggan.
  7. Kontes - 2% kabeh crita Instagram babagan kontes internal.
  8. liyane - 7% crita Instagram kalebu jinis crita liyane.

99kelas nggawe infographic sing luar biasa iki, Cara Usaha Nggunakake Kisah Instagram - 30 Studi Kasus, supaya sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan cara bisnis liyane nggunakake Crita kanggo menehi swara lan kepribadian merek. Merek kalebu Mercedes-Benz, DriveNow, Enel, AirPlay, Ticket.com, Country Road, Tokopedia, HiSmile, McDonald's, Asos, CoverGirl, Lego, Michael Kors, E! Warta, Maybelline, Twitter, Nordstrom Rack, Brunch Boys, NASA, Buffer, Airbnb, MSNBC, Salajengipun, Glossier, IBM, Whole Food, Spy Valley Wines, MAC Cosmetics, Brit + Co, National Geographic, Reebok, Adidas, Aldo, Ulta , Sephora, Lowe, American Eagle, Old Navy, lan Gap.

Studi Kasus Instagram Story

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.