Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Instagram Stories

Kisah Instagram

Instagram wis 250 yuta pangguna saben dina lan duweni potensi sing luar biasa kanggo bisnis sampeyan, luwih-luwih yen perusahaan sampeyan nggunakake Kisah Instagram fitur Apa sampeyan ngerti 20% saka bisnis nampa pesen langsung minangka asil Crita? nyatane, 33% kabeh crita populer diunggah dening bisnis!

Apa sing diarani Instagram Story?

Kisah Instagram ngidini bisnis bisa nuduhake visual crita jaman semana, kasusun saka pirang-pirang gambar lan video.

Fakta babagan Kisah Instagram

  • Suwene crita Instagram? Saben detik 15.
  • Suwene maneh sadurunge Kisah Instagram ilang? Dheweke bisa dideleng mung 24 jam.
  • Apa Kisah Instagram umum? Dheweke ngetutake idin sing wis disetel kanggo profil sampeyan.
  • Apa jinis video sing bisa diunggah menyang Instagram Stories? Format MP4 nganggo audio H.264 Codec & AAC, bitrate video 3,500 kbps, tingkat bingkai 30fps utawa ngisor, ambane 1080px, lan watesan file maksimum 15mb.
  • Sampeyan bisa nggunakake kombinasi gambar, video, lan boomerangs ing Crita Instagram sampeyan.

Tuladha Crita Instagram

Kunci Sukses Crita Instagram

Infographic rinci iki saka Modal Headway nggoleki sampeyan ora mung nggawe crita, nanging luwih becik nggawe strategi Instagram. Mangkene sawetara tips supaya sukses:

  1. Rencanakake kohesif strategi kanggo entuk kabeh aset sing dibutuhake kanggo nggawe crita sing dikarepake.
  2. Pilih sing wektu ing ngendi pengikutmu melu.
  3. Nggawe an impact ing 4 detik pisanan, dadi pamirsa tetep crita suwene.
  4. Tembak critamu vertikal - kepiye pamirsa bakal nonton.
  5. Gunakake geotag kanggo entuk 79% keterlibatan liyane karo target regional.
  6. Gawe sing sederhana arrow supaya pamirso bisa nggeser supaya bisa ngetutake situs web sampeyan.
  7. Klebu fokus hashtags dadi critane kalebu ing ring Crita.
  8. Gunakake aplikasi kaya Seneng kanggo ngiris crita sampeyan dadi seri.
  9. Rampungake crita sampeyan kanthi solid call-to-action kanggo nyengkuyung keterlibatan.
  10. Pikirake babagan eksternal influencer kanggo njupuk crita sampeyan, iki ningkatake keterlibatan meh 20%!
  11. Gunakake sifat informal Stories kanggo nggawe hubungan lan menehi a neng mburi layar deloken usahane
  12. Menehi pamirso Stories nawakake unik dadi sampeyan bisa nglacak lan menehi ganjaran kasetyan.
  13. Gunakake Crita kanggo push a jajak pendapat metu menyang pamirsa nggunakake stiker jajak pendapat. Tetep ringkes lan manis, sampeyan mung duwe 27 karakter!

Instagram Stories wis akeh tuwuh wiwit diluncurake ing wulan Agustus 2016, lan nemokake cara ngoptimalake bisa dadi mupangate gedhe kanggo upaya pemasaran media sosial. Ngenteni apa maneh? Mulai critakake saiki. Nivine saka Headway Capital

Mangkene infographic sing apik, Pandhuan Bisnis Cilik kanggo Kisah Instagram:

Kisah Instagram

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.