Kalebu Foto Instagram Tambah Email Engagement 7x

instagram

In Negara Perdagangan Visual, panliten sing ditindakake dening Curalate lan Asosiasi Pemasaran Internet, mung 8% pemasar percaya tenan yen nggunakake gambar kanthi efektif kanggo ndorong keterlibatan email.

76% email kalebu tombol media sosial nanging mung 14% email kalebu gambar sosial.

Janji asli saka media sosial yaiku kemampuan kanggo merek nggawe hubungan sing luwih kepribadian karo para pelanggan. Iki nggawe perusahaan bisa dicedhaki lan bisa dipercaya. Nyedhiyakake kasunyatan kasebut kanthi tuwuhing citra sing mbledhos ing media sosial, lan ora kaget yen nggabungake media sosial lan citraan kuat. Tambahake iki kanggo push olahpesen menyang pelanggan, lan sampeyan bisa uga entuk prekara!

Yen sampeyan ndeleng merek sing wiwit nggunakake gambar Instagram ing email, bathi bakal jelas. Contone, salah sijine toko ritel fitness sing ngunggahake 7X ing foto karo situs web mung 24 jam sawise ngirim email pertama sing diinfus Instagram.

Instagram lan Email

Curalate lan Tinta sing bisa dipindhah nggawe infographic ing ngisor iki, Instagram + Email: Romantis Dina Modern.

Email lan Instagram

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.