Kepiye Advokat Nggawe Aktivitas Instagram Luwih Saka Influencer

Pengaruh Instagram

Ing taun 2019, mbuwang # Influencer Instagram diarepake tekan $ 2.3 milyar Iki jumlah sing luar biasa, nanging langsung nuduhake kekuwatan program visual sing digunakake ing pengaruhe keputusan tuku. Nyatane, kekalahan 72% Instagram pangguna nglaporake nggawe keputusan tuku adhedhasar gambar sing dituduhake ing platform

Cathetan sisih Instagram… sampeyan bisa ngetutake aku @dknewmedia! Siap-siyap ndeleng pirang-pirang foto asuanku Gambino lan daya tarik Bourbon sing isih ana. Lan yen sampeyan promotor bourbon ... Maksudku perusahaan Martech, golek pengaruh… uga…

Pengin nggunakke platform media sosial paling cepet sajrone dekade iki? Sampeyan ora kesepian, 71% pemasar ngupayakake ningkatake pemasaran Instagram. Lan padha ngentekake dhuwit kanggo iklan lan pemasaran influencer. Ksenia Emelyanova, Manajer pemasaran ing Kranjang X ‑

Wong ing X-Cart, platform e-niaga open source utama, nggabungake infographic lengkap babagan carane Instagram mengaruhi perdagangan. Mungkin bagean sing paling disenengi saka riset iki yaiku yaiku panyengkuyung luwih cenderung pengaruhe keputusan tuku tinimbang pengaruh - prekara sing wis dakwartakake cukup suwe!

Segmen Instagram Nggunakake Pemasaran Influencer

  • 91% ndhuwur merek mewah nggunakake marketing influencer
  • 84% ndhuwur merek aktifitas nggunakake marketing influencer
  • 83% ndhuwur merek kaendahan nggunakake marketing influencer
  • 82% ndhuwur merek keramahan nggunakake marketing influencer
  • 82% ndhuwur merek eceran nggunakake marketing influencer
  • 76% ndhuwur merek otomotif nggunakake marketing influencer
  • 61% ndhuwur merek elektronik konsumen nggunakake marketing influencer
  • 45% ndhuwur merek panganan lan omben-omben nggunakake marketing influencer
  • 38% ndhuwur merek perawatan pribadi nggunakake marketing influencer
  • 16% ndhuwur merek perawatan omah nggunakake marketing influencer

Priksa manawa mriksa kabeh infographic, sing paling jelas saran babagan para penyokong mungsuh para influencer. Amarga tabungan sing penting kanggo makarya karo para pendukung uga kasunyatan manawa umume cocog karo penawaran kasebut, bali investasi sampeyan bisa uga luwih dhuwur!

Pengaruh Instagram lan Advokat

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.