7 Strategi Pemasaran Konten sing Nginspirasi Kepercayaan lan Saham

dateng

Sawetara konten cenderung tampil luwih apik tinimbang liyane, menang luwih akeh saham lan konversi liyane. Sawetara konten dikunjungi lan dituduhake bola-bali, nggawa akeh wong ing merek sampeyan. Umumé, iki minangka potongan-potongan sing ngyakinake wong yen merek sampeyan kudu menehi komentar lan pesen sing pengin dituduhake. Kepiye sampeyan bisa nggawe online sing nuduhake nilai-nilai sing bisa dipercaya konsumen? Elingi pandhuan iki nalika sampeyan nggawe strategi pemasaran konten:

  1. Tampilake Keahlian Sampeyan

Salah sawijining cara paling apik kanggo entuk kapercayan pelanggan potensial yaiku nuduhake manawa, yen milih sampeyan, dheweke bakal bisa nggunakake tangan sing bisa. Gawe konten sing nuduhake manawa sampeyan wis akrab karo industri sampeyan. Tulis kiriman babagan praktik paling anyar. Nerangake sebabe siji metodologi luwih unggul tinimbang liyane. Gawe artikel dhaptar sing nuduhake kesalahan umum lan cara ngindhari. Bagéan semacam iki nuduhake prospek sampeyan ngerti apa sing sampeyan gunakake lan manawa sampeyan bisa dipercaya bisa menehi hasil kanthi apik.

  1. Nggawe Konten sing Njawab Kabutuhan Maca

Nalika wong wiwit mriksa konten ing situs sampeyan, umume amarga dheweke duwe pitakon tartamtu sing pengin dijawab. Gawe konten sing bisa mangsuli pitakon prospek sampeyan lan bisa mbantu dheweke nemtokake cara ngatasi masalah kasebut. Contone, kemungkinan wong sing ngalami masalah AC dheweke luwih seneng maca sebab umum kondisioner mandheg nyebul hawa adhem sadurunge dheweke nyoba milih perusahaan HVAC kanggo metu lan nglayani sisteme. . Kanthi dadi wong sing bakal mangsuli pitakonane, sampeyan wis nuduhake keahlian lan kekarepan kanggo mbantu dheweke ngatasi masalah kasebut.

Wong luwih seneng dipercaya merek sing nawakake wangsulan kanggo pitakon umum kanthi langsung lan mbiyantu, tanpa nggulung individu liwat pirang-pirang konten kanggo nemokake sing dibutuhake. Kanthi menehi pelanggan apa sing ditemokake ing situs sampeyan, sampeyan bisa nggawe kemungkinan, yen mbutuhake produk utawa layanan, sampeyan bakal dadi pilihan sing dipilih.

  1. Aja Mung Kandhani; Tampilake Iki

Priksa manawa sampeyan bisa nggawe cadangan klaim sing digawe. Contone, aja mung ujar manawa sampeyan duwe tarif paling kompetitif ing wilayah sampeyan. Gawe bagan utawa infographic sing mbandhingake tarif karo pesaing sampeyan. Gawe serep klaim kepuasan pelanggan kanthi kuotasi saka testimoni saka pelanggan sing seneng. Klaim kosong sing ora ana sing mbalekake bisa uga ora digatekake utawa, luwih ala, supaya sing maca bakal curiga. Yen sampeyan bisa ndhukung kabeh pratelan sing digawe kanthi bukti, nuduhake manawa sampeyan jujur ​​lan manawa sampeyan bisa dipercaya lan bisnis.

  1. Tampilake Pamaca Sing Sampeyan Rungokake

Media online asipat sosial. Kita kabeh duwe kothak sinetron, apa pamirsa minangka klompok ewonan utawa sekelompok kulawarga lan kanca sing sithik. Nalika ngirim online, sampeyan lagi pacelathon. Tampilake prospek lan pelanggan sing ngrungokake uga nalika ngomong.

Pantau saluran sosial sampeyan kanggo nyebutake merek sampeyan. Waca komentar ing blog sampeyan. Deleng apa sing disenengi wong liya lan sing luwih penting yaiku apa sing ora disenengi. Yen wis cocog, wenehi masalah karo pelanggan ing blog utawa saluran jejaring sosial sampeyan. Yen wong ngerti manawa merek wis responsif, dheweke bakal luwih seneng ngandelake merek kasebut karo bisnise.

  1. Kenalake Bukti Sosial

Nalika ndeleng manawa wong liya, manawa padha karo wong sing wis dingerteni utawa ora, wis pengalaman apik karo merek, kita luwih bisa dipercaya tembunge tinimbang klaim merek kasebut. Dorong pangguna kanggo ninggalake review lan kutipan ing konten sampeyan yen wis pas. Komentar kasebut saka pelanggan nyata bisa nggawe wong liya luwih kepenak nalika terjun lan bisnis karo merek sampeyan.

  1. Nimbulake Emosi

BuzzSumo dianalisis Kiriman paling viral ing taun 2015 ing jaringan sing kalebu Twitter, Facebook, lan LinkedIn. Lan, sawetara sing paling populer yaiku sing ngemot unsur emosi. Wong-wong menehi reaksi positif marang postingan sing kalebu crita nyenengake lan positif babagan wong. Dheweke uga biasane nuduhake crita sing kontroversial utawa gawe kaget.

Nalika nggawe konten kanggo bisnis sampeyan, pikirake babagan cara nawakake penawaran tartamtu kanggo para pamiarsa. Apa dheweke bisa uga tertarik utawa nyenengake? Apa dheweke bakal kenal karo wong liya ing crita? Reaksi semacam iki nggawe penawaran konten sampeyan luwih relevan lan pribadi. Iki minangka jinis crita sing bisa diwenehi komentar lan saham.

  1. Priksa Pribadi

Apa merek sampeyan bisa digunakake karo konsumen utawa bisnis cilik? Apa ana pelanggan sing ujar manawa produk utawa layanan sampeyan duwe mupangate kanthi cara utama? Apa sampeyan duwe pelanggan sing duwe hak istimewa? Coba gawe konten video utawa blog babagan crita para pelanggan. Fokus karo individu menehi wong sing ana gandhengane. Ora mesthi ndeleng produk sampeyan ing urip sampeyan yen sampeyan menehi dhaptar fitur. Kanthi nuduhake cara ngewangi utawa ningkatake kegiyatan saben wong, sampeyan bisa mbantu para pelanggan ngerti kepiye produk sampeyan bisa migunani.

Nalika konten sampeyan dituduhake, sampeyan bakal nggawa merek sampeyan ing ngarepe calon pelanggan sing bisa uga ora nate weruh. Lan, sampeyan entuk bukti sosial sing asale saka rekomendasi pribadi. Umume wong pancen ngerti babagan konten sing dituduhake. Nanging, saham kasebut minangka dukungan implisit saka apa isi sampeyan. Kanthi nggawe konten sing nuwuhake minat lan emosi nalika nuduhake manawa merek sampeyan kudu diwenehi perhatian lan kapercayan, sampeyan bisa nambah saham, nggawe hubungan sing kuat lan ndeleng mupangate konten sing ngowahi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.