Inspirasi: Tom Peters

Aku duwe dina atos. Aku wis minggu angel. Mungkin wis sewulan. Aku butuh inspirasi. Dina iki aku mriksa sawetara minger saka Tom Peters, iki sawetara favorit kanggo dituduhake:

Yen sampeyan ora gelem, sampeyan bakal seneng ora ana gandheng cenenge. - Jenderal Eric Shinseki, Kepala Staf. Tentara AS

Mung ngupayakake terus inovasi sing bisa njamin sukses jangka panjang. - Daniel Muzyka, Dekan, Sauder School of Business, Univ of British Columbia (FT / 2004)

Wong-wong sing Retak Ayo Langsung Lampu - Tom Peters

Bisnis kita butuh transfusi bakat sing gedhe, lan talenta, miturut aku, umume ditemokake ing antarane para non-konformis, dissenters lan pemberontak. - David Ogilvy

Wong pengin dadi bagean saka sing luwih gedhe tinimbang awake dhewe. Dheweke pengin dadi bagean saka apa sing dheweke bangga tenan, dheweke bakal berjuang, berkorban, percaya. - Howard Schultz, Starbucks (IBD / 09.05)

Yen katon ora bisa dikendhaleni, mula sampeyan ora bakal cukup cepet. - Mario Andretti

Langkah kapisan ing â ?? dramatisâ ?? program pangowahan organisasi iku temenan? pangowahan pribadi sing dramatis! - RG

Awak bisa pura-pura peduli, nanging dheweke ora bisa nduwe? - Texas Bix Bender

Sangang puluh persen sing diarani "manajemen" ?? kalebu nggawe wong sing angel ngrampungake. â ?? Peter Drucker

Eksekusi minangka proses sistematis kanthi mbahas babagan kepiye lan kepiye, kanthi tenanan ngetutake, lan njamin akuntabilitas. - Larry Bossidy & Ram Charan / Eksekusi: Disiplin kanggo Ngrampungake

Pangembang piranti lunak paling produktif tinimbang pangembang perangkat lunak rata-rata dudu faktor 10X utawa 100X, utawa malah 1,000X, nanging 10,000X. - Nathan Myhrvold, mantan Kepala Ilmuwan, Microsoft

Lan favoritku:

Menehi karyawan saben kesempatan supaya sukses, lan yen ora sukses, wenehi kesempatan supaya sukses ing panggon liya. Kadhangkala, tegese dipecat. - Aku ora bisa ngelingi sapa sing menehi pitutur marang aku, nanging aku tetep ora bisa.

Muga-muga bisa mlaku-mlaku mubeng kabeh dina lan mbaleni bola-bali…. lan ngarep-arep paling ora ana wong sing ngrungokake.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Eep, muga-muga aku ora nggawe minggu sampeyan dadi luwih parah, apa bisa dadi gangguan?

    Sing paling disenengi yaiku, "Wong-wong sing Retak Ayo Lampu" - Tom Peters, amarga aku mesthi dadi wong sing retak. Ing ngisor iki yaiku kutipan Mario Andretti, amarga aku pancen kudu ngrungokake lan ora ngati-ati. Pungkasan, aku seneng, "Langkah kapisan kanthi â ?? dramatisâ ?? program pangowahan organisasi pancen jelas? pangowahan pribadi sing dramatis! " - RG, sanajan aku wis krungu frasa sing luwih apik, kayata, kanggo parafrase, "Yen sampeyan pengin ngrebut jagad iki, luwih dhisik sampeyan kudu nelukake awak dhewe" utawa, "Revolusi ora diwiwiti karo struktur sosial ekonomi masarakat lan bisa digunakake kanggo individu kasebut, nanging ing siji individu, digunakake nganti struktur sosial ekonomi masarakat ”. Iki maneh minangka paraphrases, sing bisa pisanan saka Seni Perang, paling ora saka filsuf wétan sing dakkira; sing nomer loro yaiku, percaya utawa ora, saka Joseph Bueys, salah sawijining seniman favoritku, sing umume aktif ing taun 60-an lan 70-an.

    Lan sapa RG?

  3. 3

    Summae,

    Ngomong karo sampeyan pancen nyenengake. Jamanku sing angel durung ana gandhengane karo bloggingku, iki outletku!

    Aku ora yakin sapa RG ... iku referensi ing salah sawijining presentasi Tom Peter.

    Aku setuju karo sampeyan lan kaya kasunyatan manawa kabeh kuotasi kasebut mbutuhake wong supaya tumindak apa wae sing sejatine duwe kontrol kanggo ngowahi = awake dhewe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.