Inspirasi: Tom Peters

I had a rough day. I've had a rough week. Maybe it's been a month. I needed some inspiration. Today I reviewed quite a few slides from Tom Peters, iki sawetara favorit kanggo dituduhake:

If you donâ?'t like change, youâ??re going to like irrelevance even less. – General Eric Shinseki, Chief of Staff. U. S. Army

Mung ngupayakake terus inovasi sing bisa njamin sukses jangka panjang. - Daniel Muzyka, Dekan, Sauder School of Business, Univ of British Columbia (FT / 2004)

Wong-wong sing Retak Ayo Langsung Lampu - Tom Peters

Bisnis kita butuh transfusi bakat sing gedhe, lan talenta, miturut aku, umume ditemokake ing antarane para non-konformis, dissenters lan pemberontak. - David Ogilvy

Wong pengin dadi bagean saka sing luwih gedhe tinimbang awake dhewe. Dheweke pengin dadi bagean saka apa sing dheweke bangga tenan, dheweke bakal berjuang, berkorban, percaya. - Howard Schultz, Starbucks (IBD / 09.05)

Yen katon ora bisa dikendhaleni, mula sampeyan ora bakal cukup cepet. - Mario Andretti

Langkah kapisan ing â ?? dramatisâ ?? program pangowahan organisasi iku temenan? pangowahan pribadi sing dramatis! - RG

A body can pretend to care, but they canâ?'t pretend to be there. – Texas Bix Bender

Sangang puluh persen sing diarani "manajemen" ?? kalebu nggawe wong sing angel ngrampungake. â ?? Peter Drucker

Eksekusi minangka proses sistematis kanthi mbahas babagan kepiye lan kepiye, kanthi tenanan ngetutake, lan njamin akuntabilitas. - Larry Bossidy & Ram Charan / Eksekusi: Disiplin kanggo Ngrampungake

Pangembang piranti lunak paling produktif tinimbang pangembang perangkat lunak rata-rata dudu faktor 10X utawa 100X, utawa malah 1,000X, nanging 10,000X. - Nathan Myhrvold, mantan Kepala Ilmuwan, Microsoft

Lan favoritku:

Give your employees every opportunity to succeed, and if they can't succeed give them an opportunity to succeed elsewhere. Sometimes that means firing them. – I can't remember who told me this, but it's stuck with me.

Muga-muga bisa mlaku-mlaku mubeng kabeh dina lan mbaleni bola-bali…. lan ngarep-arep paling ora ana wong sing ngrungokake.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Eep, muga-muga aku ora nggawe minggu sampeyan dadi luwih parah, apa bisa dadi gangguan?

    Sing paling disenengi yaiku, "Wong-wong sing Retak Ayo Lampu" - Tom Peters, amarga aku mesthi dadi wong sing retak. Ing ngisor iki yaiku kutipan Mario Andretti, amarga aku pancen kudu ngrungokake lan ora ngati-ati. Pungkasan, aku seneng, "Langkah kapisan kanthi â ?? dramatisâ ?? program pangowahan organisasi pancen jelas? pangowahan pribadi sing dramatis! " - RG, sanajan aku wis krungu frasa sing luwih apik, kayata, kanggo parafrase, "Yen sampeyan pengin ngrebut jagad iki, luwih dhisik sampeyan kudu nelukake awak dhewe" utawa, "Revolusi ora diwiwiti karo struktur sosial ekonomi masarakat lan bisa digunakake kanggo individu kasebut, nanging ing siji individu, digunakake nganti struktur sosial ekonomi masarakat ”. Iki maneh minangka paraphrases, sing bisa pisanan saka Seni Perang, paling ora saka filsuf wétan sing dakkira; sing nomer loro yaiku, percaya utawa ora, saka Joseph Bueys, salah sawijining seniman favoritku, sing umume aktif ing taun 60-an lan 70-an.

    Lan sapa RG?

  3. 3

    Summae,

    Ngomong karo sampeyan pancen nyenengake. Jamanku sing angel durung ana gandhengane karo bloggingku, iki outletku!

    Aku ora yakin sapa RG ... iku referensi ing salah sawijining presentasi Tom Peter.

    Aku setuju karo sampeyan lan kaya kasunyatan manawa kabeh kuotasi kasebut mbutuhake wong supaya tumindak apa wae sing sejatine duwe kontrol kanggo ngowahi = awake dhewe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.