Komunikasi, Gamify, Prediksi lan Visualisasikan Penjualan

insidesales

InsideSales.com's PowerSuite ™ punika platform manajemen respons timbal sing nyedhiyakake tim sales kabeh sing dibutuhake kanggo ngoptimalake proses adol jarak jauh lan nggawe sales dadi overdrive. Produk piranti lunak InsideSales.com dirancang kanggo nanggepi petunjuk lan pitakon kanthi cepet lan tliti. Iki nggawe pelanggan bisa nambah tarif kontak lan kualifikasi kanthi dramatis, lan bisa dodolan.

Produk kanggo Salesforce CRM

Produk kanggo InsideSales.com

  • Platform Manajemen Pimpinan sing Diselenggarakake - Platform manajemen timbal penjualan sing dikarepake ngemot kabeh alat tanggepan timbal sing dibutuhake kanggo ngubungi, nduweni kualifikasi, lan nutup luwih akeh penjualan.
  • PowerDialer ™ - Dialer paling kuat ing pasar. Dirancang kanggo penjualan B2B lan B2C kompleks. PowerDialer ™ ora mung ngoptimalake wektu nelpon, nanging bakal ngoptimalake asil.
  • PowerInbound ™ - Kabeh alat telephony PowerInbound ™ kanggo pusat telpon mlebu sing dadi host. Integrasi karo PowerDialer ™ kanggo campuran telpon mlebu / metu.
  • LocalPresence ™ dening InsideSales.com - Kanthi integral karo PowerDialer ™, LocalPresence ™ menehi perusahaan bisnis lokal ing luwih saka 280 pasar ing Amerika Serikat.
  • Loop Response Kanthi ELF ™ - Sistem Loop Response kita nggunakake "Tenaga Kerja Elektronik ™" internal kanggo manajemen kepemimpinan lan alur kerja sing cerdas. Ngirim email, fax, pituduh maneh, nyebabake telpon, lan liya-liyane.
  • Ngrekam lan ngawasi - Rekam lan / utawa ngawasi telpon. Cocog kanggo wakil pelatihan lan kanggo jaminan kualitas.
  • JabberDog ™ - Dialer otomatis kanggo siaran pesen swara kanthi opsi kanggo email utawa rute kanthi otomatis menyang agen langsung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.