Munggah Sales ing njero 2015

Munggah Sales ing njero 2015

Miturut Keputusan Sirius, 67% lelungan sing tuku saiki rampung kanthi digital. Iki tegese meh 70% keputusan tuku sadurunge prospek malah miwiti obrolan sing migunani karo sales. Yen sampeyan ora menehi nilai sadurunge interaksi pertama karo perwakilan, mula sampeyan ora bakal dadi pesaing kanggo prospek sampeyan.

Kaya sing kita ngerteni, dodolan ing njero wis tuwuh sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan isih bisa digunakake. Prospek bisa nanggapi kanthi positif tumrap wakil penjualan lan praktik penjualan sing ganti, nanging ora nggatekake cara njaba tradisional. Nanging iki mung wiwitan, lan industri iki bakal terus berkembang seiring wektu.

"Penjualan ing njero kanthi cepet berkembang adhedhasar prilaku prospek, lan perwakilan penjualan kudu adaptasi supaya bisa menang."

Salesvue, kita otomatisasi tenaga penjualan sponsor, wis ngasilake infographic, Munggah Sales ing njero 2015, sing nyinaoni babagan penjualan sadurunge, saiki lan uga.

  • Penjualan ing njero tambah 300% luwih cepet tinimbang penjualan njaba.
  • Miturut Harvard Business Review, telpon adhem TIDAK bisa digunakake 90.9% wektu.
  • Pemimpin njaba saya akeh biaya kanggo perusahaan sampeyan amarga usaha kanggo nutup dheweke.
  • Adol sosial bakal dadi umum.

Deleng infographic ing ngisor iki kanggo wawasan liyane babagan penjualan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Salesvue lan solusi otomasi penjualan, nyuwun ijin dina iki.

interior-sales-stats-2015-infographic

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.