Lebokake: Fitur Keterlibatan App Mobile Codeless

insert

Pasang dirancang supaya kampanye aplikasi seluler bisa ditindakake dening para pemasar tanpa prelu pengembangan aplikasi seluler. Platform kasebut nduweni macem-macem fitur keterlibatan sing bisa gampang dilebokake, dianyari, lan dikelola. Rangkaian fitur dibangun kanggo para pemasar lan tim produk kanggo nggawe pribadhi lelungan pangguna, micu kapan wae, nambah keterlibatan, lan ngukur lan nganalisis kinerja aplikasi. Aplikasi kasebut asale saka iOS lan Android.

Fitur kasebut dipérang dadi wolung wilayah fungsional, kalebu Pandhuan, Komunikasi, Nyaring, Ngonversi, Keterlibatan, Entuk, Ngerti, lan Invensi. Ing ngisor iki minangka katrangan fitur saka Pasang Pandhuan Produk.

Lebokake Katalog Aplikasi Seluler

Guide sisipan mbantu sampeyan sukses ing pangguna anyar lan nyedhiyakake sing wis ana menyang fitur lan kemampuan tambahan.

  • App Nglewati - Ngoptimalake pengalaman aplikasi pisanan pangguna. Priksa manawa dheweke ngerti nilai aplikasi kanthi nampilake fitur utama aplikasi nggunakake carousel sing katon nalika pangguna mbukak app.
  • Area App sing Disorot - Langsung perhatian pangguna menyang area aplikasi tartamtu kanthi "nyorot" wilayah iki kanthi teks panjelasan. Cocog kanggo onboard, utawa kanggo nggunakake fitur anyar.
  • Tooltip Seluler - Nyedhiyakake tooltip seluler sing nerangake tombol utawa fitur, kanthi teks sing nuduhake elemen aplikasi, fitur utawa ajakan-ajakan tartamtu.
  • Saran Fitur Aplikasi - Ing konteks sing bener, saranake pangguna sing nggunakake fitur aplikasi tartamtu lan langsung menyang layar aplikasi sing gegandhengan, nggunakake link jero.

Komunikasi sisipan nggawe obrolan sing ditarget karo pangguna kanthi ngirim pesen ing wektu sing tepat, dipicu panggunaan aplikasi tartamtu, riwayat pangguna utawa kegiatan aplikasi wektu nyata lan liya-liyane, lan bisa ditarget kanggo nambah keterlibatan pangguna karo pesen kasebut.

Lebokake Kampanye Aplikasi Seluler

  • Pesen ing aplikasi - Pesen ing aplikasi menehi informasi pangguna, lan bisa diiringi tautan utawa tautan jero, supaya bisa tumindak cepet. Pesen biasane kalebu gambar lan tombol ajakan-tumindak sing bisa nggawa pangguna menyang layar aplikasi tartamtu.
  • Interstitial - Interstitial minangka gambar sing bisa diklik layar wutuh sing diaktifake ing antarane layar, sawise siji layar lan sadurunge liyane.
  • Pesen video - Pangguna seneng video, lan pesen video minangka cara sing apik kanggo komunikasi pesen sing luwih 'emosional' utawa rumit sing ngluwihi cathetan informasi standar.
  • banner - Ora kaya interstitial, spanduk minangka gambar sing bisa diklik luwih cilik sing bisa ditampilake ing macem-macem area ing layar. Kanthi nambah spanduk ing ngisor aplikasi, sampeyan bisa komunikasi karo pangguna tanpa ngganggu panggunaan aplikasi, amarga spanduk ora ngalangi panggunaan aplikasi kasebut.

Lumajang mbisakake merek nggawe pangowahan kontekstual menyang aplikasi supaya bisa melu, kanthi ngowahi teks, gambar utawa tema aplikasi.

  • Ngowahi Teks - Apa duwe typo utawa pengin nyoba A / B sawetara pilihan teks? Pengin ngganti teks aplikasi kanggo acara utawa preinan khusus? Pengin ngganti teks yen pangguna rampung tumindak tartamtu ing aplikasi kasebut? Tandhani teks sing pengin diganti ing layar app, ganti nganggo teks anyar lan luwih becik sampeyan mbukak.
  • Ngowahi Gambar - Owahi gambar app kanggo ndandani masalah aplikasi utawa ndeleng gambar sing nggawe keterlibatan sing luwih apik. No-coding sing gampang banget, sanajan pangowahan gambar mung dipicu kanggo konteks tartamtu, pamirsa utawa wektu tartamtu.
  • Modifikasi Tema - Ganti aplikasi kasebut kanggo nyedhiyakake tema musiman, kayata preinan utawa pesen sekolah.

konversi sisipan digawe kanggo nggawe niat tuku lan kanggo mesthekake yen tuku dadi nyata. Dheweke nggawe niat kanggo tuku, nalika nggunakake pangeling keranjang bisa ngarahake pangguna kanggo nerusake tuku sing ditinggal.

Lebokake Pamirsa Aplikasi Seluler

  • Coupon - Kanggo ngandhani calon pembeli apa sing ditawakake lan kenapa saiki kudu tuku, sampeyan bisa nampilake tawaran sing bisa ditrapake nganggo kupon. Kanthi ngeklik, pangguna bakal mbukak layar aplikasi sing gegandhengan utawa mbukak browser.
  • Pangeling kranjang (push) - Nalika pangguna isih duwe barang ing kranjang, njaluk bali lan ngrampungake tuku kanthi notifikasi khusus sing ana link jero menyang layar keranjang app.
  • Pesen ing-app - ing sisipan pesen app bisa digunakake kanggo ngelingake pangguna babagan keranjang blanja sing ditinggal nalika mbesuk aplikasi kasebut.
  • Landing Page - kanthi gampang nggawe kaca kebangkrutan sing disesuaikan ing aplikasi, nggawe manawa pelanggan teka saka notifikasi push pribadi, iklan, media sosial utawa email menyang kaca kebangkrutan khusus sing dioptimalake kanggo konversi maksimum.
  • Interstitial - Interstitial minangka gambar sing bisa diklik layar wutuh sing diaktifake ing antarane layar, sawise siji layar lan sadurunge liyane. Dheweke ngarahake pangguna menyang layar app utawa kaca web lan biasane digunakake kanggo ngirim informasi sensitif wektu kayata adol, promosi lsp.

melu - Target sisipan lan pemicu, sanajan alur kerja rumit.

Lebokake Personalisasi Aplikasi Seluler

  • Nganggo maneh pangguna sing ora aktif - Nganggo maneh pangguna sing ora aktif kanthi nggunakake tawaran wektu winates khusus, pesen sing dituju lan liya-liyane. Netepake lan segmen pangguna sing ora aktif lan targetake macem-macem penawaran kanggo saben segmen.
  • Sugeng Panganggo Dormant - Temtokake pangguna daya sampeyan, adhedhasar pola panggunaan lan liya-liyane, lan tampilake apresiasi sampeyan kanthi penawaran khusus, diskon, aksesibilitas utawa promosi.
  • Nganyari versi - Gawe pesen notifikasi ing-app sing ngandhani pangguna yen kasedhiya versi aplikasi anyar, sing nyambung.

ndarbeni - Sisipan akuisisi nambah basis pangguna aplikasi liwat rating aplikasi sing luwih apik utawa promosi lintas aplikasi. Kategori iki mbutuhake pamilik app kanggo eksprimen karo wektu sing tepat, supaya pangguna nampa sisipan akuisisi sing ora bakal ngindhari panggunaan aplikasi kasebut.

Lebokake Dashboard Aplikasi Seluler

  • Sampel Akuisisi Sampel - Gunakake sisipan iki kanggo njaluk pangguna nuduhake aplikasi utawa isine ing media sosial.
  • Promosi silang - Liwati promosi aplikasi liyane, kanthi menehi saran menyang pangguna aplikasi.
  • App Rating - Takon pangguna kanggo rating app ing wektu sing tepat - nalika wis ngalami pengalaman seluler - lan tanpa ngganggu. Disaranake milih pangguna daya aplikasi, amarga luwih bisa menehi rating dhuwur.

Ngerti - Entuk wangsulan sing bener babagan pitakon babagan preferensi, karakteristik utawa tanggapan pangguna minangka elemen penting saka keterlibatan aplikasi seluler. Kategori iki kalebu survey, Analytics lan sisipan dhukungan.

Lebokake Survei Aplikasi Seluler

  • Sample Ngerti sisipan - Sambungake karo pangguna sampeyan kanggo entuk umpan balik wektu nyata babagan fitur aplikasi anyar, nilai aplikasi, pilihan pribadi, lan topik liyane, nggunakake survey siji-sijine.
  • Survei pitakon pirang-pirang - Survei kanthi macem-macem pitakon bisa ditampilake ing layar siji utawa kanthi geser.
  • Ekspor menyang google analytics - insert iki ngidini sampeyan menehi tandha acara sing pengin dilacak ing layar, nggunakake antarmuka web, lan duwe Analytics babagan acara kasebut dikirim kanthi nyata menyang akun Google Analytics.

Nggawe mbisakake merek kanggo nggawe sisipan khusus nggunakake konten HTML apa wae, kanggo ditampilake ing endi wae ing aplikasi sampeyan, kanthi kemampuan sing padha kanggo micu sisipan ing konteks aplikasi, antarmuka panganggo lan kanggo target pamirsa tartamtu.

Nyuwun Demo a

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.