Insert.io: Platform Keterlibatan Ponsel Codeless

lebokake keterlibatan aplikasi seluler


Pasang
digawe kanggo mbantu para pemasar lan pamilik aplikasi ngatasi wektu sing dibutuhake kanggo aplikasi saka papan putih menyang piranti pangguna. Platform kasebut nawakake macem-macem fitur sing kudu dimiliki - sisipan - sing bisa diluncurake ing iOS lan Android app langsung ing sawetara menit, tanpa gaweyan pangembangan. Sisipan minangka fitur lan alat sing wis dibangun kanggo onboarding, komunikasi, konversi, akuisisi pangguna, modifikasi UI lan praktik keterlibatan liyane.

Pamilik aplikasi duwe ide sing apik kanggo nambah keterlibatan app –idea sing penting amarga seluler dadi saluran utama kanggo perusahaan kasebut. Nanging banjur nggegirisi - siklus pangembangan app seluler dawa, lan akeh ide pemasaran hebat kasebut bakal ilang nalika proses utawa mbutuhake wektu sing suwe. Masangake Pendhiri lan CEO Shahar Kaminitz

Teknologi unik otomatis Insert sinau struktur aplikasi, konteks wektu nyata lan basa awak digital pangguna. Editor adhedhasar browser banjur ngidini para pemasar masang fitur lan alat, netepake pamirsa, nggawe pemicu, lan nemtokake konteks sing diaktifake, kabeh tanpa kode.

Pilih Pemicu

Sisipan diwiwiti karo asumsi babagan apa sing bisa ningkatake keterlibatan utawa mbantu sampeyan entuk target bisnis.
Sunting Lebokake
Platform kasebut ngidini sampeyan nemtokake paramèter pangujian A / B lan ngirim wawasan sing ngidini sampeyan nutup loop hipotesis lan luwih apik kanggo nambah asil.
Dashboard Analytics

Pasang siyap kanggo perusahaan, kanthi fitur keamanan tingkat kapisan uga jaminan kualitas, ijin lan proses kajian sing dipasang ing platform. Platform Insert uga bisa digabung karo manajemen konten umum, Analytics, sistem otomatisasi pemasaran lan liya-liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.