One comment

  1. 1

    Aku pisanan ngerti definisi kegilaan saka zig ziglar, sanajan aku ora ngerti sapa sing pertama ngerti. Sampeyan butuh wektu suwe kanggo nyelehake, nanging pesen penting sing kudu dirungokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.