InPowered: Ningkatake Konten sing dipercaya karo pihak katelu

omah ing omah

Nalika pemasar konten nulis konten dhewe ing situs dhewe, mesthi ana masalah kepercayaan. Mesthi wae sampeyan bakal promosi merek, produk lan layanan sing paling apik. Utawa, nalika situs dipercaya pihak katelu nulis babagan sampeyan merek, produk lan layanan - konten kasebut kanthi alami dipercaya amarga penulis ora duwe kapentingan finansial ing perusahaan (muga-muga). Panulis nulis konten kasebut minangka tinjauan sing jujur ​​lan menehi reputasi dhewe.

Wis pirang-pirang taun kepungkur, kanca sing dakkandhani menehi trik babagan upaya pemasaran sing dibayar. Dheweke ora promosi dhewe konten, promosi artikel lan ulasan gedhe saka situs liyane babagan iki amarga dikonversi luwih apik. Iki minangka metodologi sing padha Diaku lagi makarya.

Diaku ngidini para pemasar merek lan perusahaan nemokake konten sing dipercaya nalika ditulis ing situs pihak katelu. Dheweke nyedhiyakake dashboard gratis kanggo nggoleki lan nemokake konten, promosi liwat saluran dhewe, utawa mbayar kanggo promosi liwat saluran pemasaran media sosial asli.

Minggu kepungkur aku ngobrol karo CEO, Peyman Nilforoush, babagan pangowahan kasebut lan dheweke cukup bungah.

Akeh banget marketing konten vendor njaluk perusahaan supaya mulai mbayar sadurunge, sadurunge perusahaan ngerti apa pengaruh sing bakal dialami layanan kasebut ing metrik bisnis. Ing InPowered, kita ngenalake pendekatan sing beda-beda ing dhasar supaya kabeh wong bisa nggunakake platform panemuan lan amplifikasi konten gratis lan ndeleng asil nyata, mula bisa nganyarke menyang layanan amplifikasi mbayar, yen pengin, kanggo pengaruh sing luwih gedhe. Nggoleki informasi sing berkualitas lan bisa dipercaya babagan topik sing disenengi para pelanggan, mesthine ora bisa dibayar - sampeyan kudu duwe hak dhasar. Dina iki, kita nggawe sing bisa diakses kabeh.

Saiki ana rong bagean saka platform inPowered

  1. Amplifikasi Gratis - Platform panemuan lan amplifikasi konten ingPowered ngidini para pemasar, profesional PR lan ahli strategi media sosial kanggo nggoleki merek, produk utawa topik banjur nemokake lan nuduhake konten sing paling dipercaya kanggo para penggemar lan pengikut ing Facebook, Twitter lan LinkedIn.
  2. Mbayar Amplifikasi - inPowered ngenali artikel sing paling narik kawigaten sing ditulis babagan merek, lan banjur ngidini para pemasar mbayar kanggo promosi konten sing dipercaya minangka iklan asli liwat distribusi target InPowered. Iki ngidini merek kanggo ngajari lan mbentuk persepsi konsumen karo konten sing dipercaya sing resonan luwih apik tinimbang iklan merek.

asil telusuran ing Powered

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.