Klip-seni Ora Nyenengake: Wong Lemu Ora Diidini

Aku minangka salah sawijining wong Amerika sing maca ing statistik. Dina iki, ing antarane nggarap pirang-pirang tugas, aku mikir yen seneng banget nggawe doodling ing Illustrator. Aku duwe ide kanggo komik cilik banjur menyang Microsoft Clipart kanggo ndeleng manawa aku bisa nemokake wong lanang sing lemu ing clipart sing bisa digunakake kanggo aku.

Ora. Katon yen Microsoft wis mbenerake politik kanthi clipart lan ora ana sing diarani wong lemu ... kajaba sampeyan wong ceking sing ndeleng kaca karnaval. Ora ana sing gedhe, ora ana sing lemu ... nanging ana gajah sing kabotan. (Kepiye sampeyan bisa ngerti yen gajah wis kabotan?)

Iki sing diduweni:

Gedhe:
Lemak:
Lemu:
Kabotan:

Big

lemak

Ora Asil

kabotan

Aku gelo. Aku ora mikir yen clipart ora makili populasi Amerika. Yen meh setengah kabeh wong diwasa ing Amerika wis kabotan, mula dakkira luwih saka separo kabeh clipart kudu kabotan!

Kira-kira 127 yuta wong diwasa ing AS sing bobote, 60 yuta lemu, lan 9 yuta obesitas parah.

Hhh, bocah botak duwe clipart 3 kaca ing kana! Endi sing lanang lemu ?! Wong lemu manunggal! Kita pengin clipart lemu! Hubungi Microsoft dina iki lan critakake manawa kita ora bakal disalahake nganggo clipart ceking!

gundul

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.