Kepiye Inovasi Killing Perusahaan Sampeyan

Bengi iki aku lagi diskusi kanthi panas karo mentorku. Ora kaget, aku dadi panas ... dudu mentor;). Intine diskusi yaiku perusahaan sing duwe minat karo pihak loro. Kuwatiranku karo perusahaan yaiku yaiku ora ngirim kanthi janji solusine. Argumentasi kasebut yaiku dheweke yakin dheweke kalorone inovatif lan wis sukses nyekel mata pengaruh utama ing industri.

Jason GorengInovasi pancen kebanjiran. Tujuan sampeyan ora kudu inovatif, target sampeyan kudu migunani. Video: Saka 37 Sinyal, Jason Goreng ing Inovasi

Aku setuju kabeh.

Sadurunge sirah njeblug… migunani bisa dadi inovatif. Nanging dadi inovatif ora mesthi tegese migunani. Perusahaan sing ngomong babagan iki yaiku sistem manajemen konten sing nggawe luwih gampang nerbitake lan ngatur konten uga dioptimalake kanggo mesin telusuran. Iki minangka platform solid rock kanthi infrastruktur sing luar biasa. Buwang tim panulis konten lan bisa nerbitake kanthi gampang.

Masalahe yaiku, asring, isi kasebut ora dioptimalake. Kosok baline, ana sawetara kesenjangan gedhe ing optimalisasi sing nyuda kasempatan kanggo konten diindeks kanthi bener dening mesin telusuran. Kanthi tembung liyane, platform kasebut yaiku ora migunani.

Pendidikku ngakoni yen dheweke kesusu nalika mlebu kamar karo wong-wong SEO saka perusahaan kasebut. Mesthi wae! Napa dheweke kaget? Yen sampeyan ora duwe sawetara elemen dhasar kanggo ngoptimalake platform, sampeyan bakal kelangan penjualan menyang wong SEO internal saben wektu. Lan dheweke kudu.

Fokus perusahaan yaiku babagan selebriti Internet sabanjure kanggo dadi host webinar, pimpinan industri kanggo schmooze, pangarang kanggo promosi bisnis, influencer sing kudu dibayar, utawa fitur anyar kanggo nggawe prospek. Miturut pendapatku sing jujur, aku yakin kabeh taktik iki mbuwang-mbuwang wektu, energi lan… pungkasane… dhuwit. Aku mikir manawa perusahaan nggawe pelanggan ora dibayar ... lan mbayar. Dheweke ora padha karo pangarepan sing bakal ditindakake sajrone proses adol… migunani.

Asile, perusahaane ora tuwuh kanthi tingkat wiwitan sehat liyane. Kosok baline, tim dhukungane frustasi, turnover pegawai wis akeh, lan retensi dheweke nandhang sangsara. Saben rilis nggawa fitur sing luwih inovatif kanggo ngasilake masalah lan tantangan anyar.

Iki kabeh nyebabake reputasi perusahaan dadi beresiko. Aku mangu-mangu nyurung perusahaan menyang platform sanajan aku ndeleng potensial sing luar biasa ing perusahaan. Sawise bali menyang migunani, Aku ora ragu yen bakal tuwuh saya gedhe.

Nanging, saiki, inovasi wis mateni wong-wong mau.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.