inMotionNow ngluncurake Aliran Kerja Proofing Online kanggo Email Marketing

InMotion Saiki

ingMotionNow, panyedhiya solusi manajemen alur kerja kanggo tim pemasaran lan kreatif, ngluncurake update paling anyar kanggo produke, inMotion, kalebu sing anyar fitur review kanggo email pemasaran lan UX / UI generasi sabanjure.

Alat paneliten email ngidini pangguna ngolah email saka platform pemasaran email sing dipilih langsung menyang inMotion kanggo ditinjau lan disetujoni. Tim pemasaran lan kreatif ora bisa menehi saran babagan kampanye email liwat utas email. Nanging, dheweke mung bisa nggunakake fitur tinjauan, kolaborasi, lan persetujuan inMotion kanggo markup email kaya bukti sing dicithak.

platform proses mriksa email inmotionnow

Sorotan saka Fungsi Review Email Online:

  • Ulasan Cepet: Pangguna bisa ngirim email tes langsung saka platform pemasaran email menyang InMotion, nalika email ditambah karo informasi kampanye lan ditampilake ing konteks minangka bukti sing bakal diterusake kanggo ditinjau lan disetujoni.
  • Konteks Kritikal: Saliyane nerbitake konten awak email ing lingkungan tinjauan online, InMotion uga nyedhiyakake informasi penting kanggo para email kanggo saben email, kayata baris subjek, tanggal pangiriman, lan target pamirsa, sing bisa ditandhani utawa disetujoni.
  • Umpan balik sing luwih jelas: Nggunakake InMotion kanggo persetujuan email tegese para panaliti ngindhari perjuangan nerangake saran babagan email tes sing ditampa ing kothak mlebu, tinimbang nggunakake alat panelitian sing gampang lan intuisi ing lingkungan bukti online kanggo nggawe komentar lan mark-up sing gampang diwaca.
  • Persetujuan On-the-Go: Kanthi aplikasi review seluler inMotion, pangguna bisa nyetujoni bukti email kanthi cepet ing endi wae sing nggunakake 'jempol' utawa 'jempol mudhun.'

Saliyane review email, inMotionNow nduwe tampilan lan rumangsa anyar ingMotion. Dipunpendhet dening prinsip desain materi sing wis dingerteni, UX / UI generasi sabanjure dibangun khusus kanggo tim pemasaran lan kreatif kanggo nyepetake adopsi lan ndorong efisiensi ing saindenging organisasi. Pengalaman pangguna sing intuisi dirancang kanggo pangguna kabeh kemampuan teknologi, nyedhiyakake akses luwih gampang menyang fitur kasebut.

Kita terus-terusan nandur modal sumber daya sing penting kanggo pangembangan produk sing tetep kanggo njaga posisi pimpinan pasar ing ruang manajemen alur kerja kreatif. Pembaruan paling anyar iki nggawe Semen inMotion minangka solusi alur kerja kelas paling apik ing industri. CEO inMotionNow Ben Hartmere.

Kanthi komponen integral sing ngirim panjaluk menyang proyek, proyek dadi bukti, lan bukti dadi persetujuan pungkasan, InMotion ngindhari kerumitan alat manajemen proyek umum, tinimbang fokus karo fitur pemasaran lan pangguna kreatif kudu tetep maju konten.

Babagan inMotionNow, Inc.

ingMotionNow minangka panyedhiya solusi manajemen alur kerja utama kanggo tim pemasaran lan kreatif, nggampangake efisiensi lan produktivitas saka kickoff proyek nganti persetujuan pungkasan. inMotion, produk unggulan perusahaan SaaS, nyederhanakake saben tahap proses alur kerja kreatif, menehi nilai sing bisa diukur kanggo klien perusahaan ing saindenging jagad. Aplikasi kasebut ngidini para pemangku kepentingan proyek ngatur, nglacak, lan kolaboratif nyinaoni proyek email cetak, video, lan pemasaran ing lingkungan online sing terpusat. Kanthi antarmuka sing ramah pangguna lan tim sukses pelanggan sing darmabakti, inMotionNow mbantu tim kreatif lan pemasaran saben macem-macem nindakake gaweyan sing disenengi lan ngotomatisasi liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.