Anatomi Pecah ing 2020, Lan Merek sing Nindakake

InMarket Breakthrough Moments 2020

COVID-19 wis dhasar ngowahi jagad pemasaran. Ing tengah watesan jarak sosial, norma-norma prilaku konsumen musiman direkonstruksi kanthi cepet. Asile, rampung rong pertiga merek kacarita pangirangan ing bathi.

Sanajan, sanajan ana gangguan ing norma, rata-rata wong Amerika isih kapacak nganti 10,000 pariwara saben dina, dene akeh merek sing berkembang sing normal lan bisa njaga Share of Voice sing padha karo Share Market. Nyatane, aku yakin yen ndeleng maneh wektu iki ing wektu sing ora adoh banget, kita bakal gumun karo inovasi lan kapinteran akeh merek terkemuka pasar kanggo adaptasi lan sambung karo kabutuhan konsumen. COVID-19 nggawe keterlibatan sing efektif ing lingkungan sing rame lan durung mesthi iki luwih kritis kanggo merek, sing ngrasakake meksa kuota. Salah sawijining bidang sing penting yaiku kemampuan nggawe swara kanthi pesen sing kuat, target, lan hyper-relevan. 

Kanthi akeh wong Amerika sing mandiri ing omah lan lalu lintas sikil ing Main Street mandheg, kepentingan konsumen ganti. Panjaluk layanan streaming, peralatan olahraga, pangiriman panganan, lan tuku alkohol mundhak kanthi cepet nalika warga Amerika tetep bugar lan nglipur nalika ngrasakake panganan saka restoran lokal sing disenengi. Kanggo pengiklan, menang sajrone prilaku "normal anyar" iki tegese target target, target, lan taktik kanggo nggayuh pelanggan ing lokasi lan menehi nilai miturut syarat-syarate.

Saben taun, InMarket ngenali kampanye menonjol sing nggambarake kombinasi seni lan sains sing sampurna kanggo ngrampungake kekacoan lan nggawe momen merek sing pengaruh. Pemenang babak pertama 2020 luwih apik banget amarga kahanan ora biasa sing saiki diadhepi. Sukses ing pirang-pirang babagan bisa didadekake padha karo kemampuane kanggo ngrebut wayahe lan nggabungake wektu, relevansi, lan konteks kanggo nuwuhake momen lan pengalaman sing unik.  

Ing saben kasus, merek sing disambungake karo konsumen ing level sing luwih jero, yaiku kepenginan metu ing njaba omah lan ngrangkul sisi DIY utawa kanthi menehi nilai sajrone wektu ekonomi sing durung mesthi. Contone, merek kaya Jameson lan Contadina, disorot ing Wayahe Terobosan, nuwuhake rasa nostalgia lan nyenengake nalika ngelingake jaman sing luwih gampang, luwih seneng.

Pungkasane, kampanye sing menang iki minangka refleksi kahanan kita lan normal anyar, sing bisa ditampilake lan klik-tayang (CTR) - setinggi 18.1% - luwih saka 30 kaping luwih dhuwur tinimbang pathokan industri. 

Umume kanggo merek sing pengin nyambungake lan narik kawigaten para konsumen supaya paling apik ngelingake: 

Pangiriman & Wektu

Pemasaran adhedhasar lokasi negesake wektu kanggo para pengiklan sing paling penting. Kampanye iklan sing duwe momen terobosan kabeh padha: padha nindakake konsumen sing pas ing wektu sing pas lan ing saluran sing bener kalebu online lan ing toko - nalika lagi proses tuku. 

Makarya Kreatif

Intine saben kampanye kanthi kinerja apik yaiku olahpesen lan kreatif sing apik. Ing saben perkara, kreatifitas sing tampil paling dhuwur iki nyebabake tren makro utama lan ing sawetara cara nostalgia ana gandhengane karo tradhisi - kayata Jameson's Dina Patrick St Gawanen Bar Ngarep.

momen terobosan jameson 1

Saben wayahe sukses ngrebut konsumen kanthi visual sing kuat kalebu animasi, interaktif uga salinan sing kuat. 

Informasi & Penawaran 

Ing pungkasan dina, tawaran lan konten kalebu diskon, hadiah utawa informasi produk kalebu keuntungan produk. Iki penting banget lan bener sajrone kahanan ekonomi sing durung mesthi ana. Moments paling dhuwur ing paruh pertama taun iki nggabungake pangenalan merek kanthi olahpesen adhedhasar nilai wiwit saka dhaharan The Fresh Market Dinner, wiwit $ 3.75 saben wong, nganti Contadinakupon digital kanggo tuku akeh.    

wayahe terobosan contadina

Nalika taun 2020 mesthi dadi wektu sing durung pernah ana ing sejarah, pangaruh saka acara ing saubenging COVID-19 mbantu nyengkuyung lan bisa uga ningkatake kinerja para pemenang Breakthrough Moments. Nanging, preduli saka kahanan njaba, merek sing tetep ngutamakake kabutuhan pelanggan, pangiriman utama lan wektu pesen kaya kabutuhan kasebut - utamane ing wektu nyata lan sajrone proses tuku lan nggawe kreatif kanthi olahpesen regane bakal sukses ngrusak liwat.

Download InMarket Breakthrough Moments 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.