Ngembangake Digital Reach ing Mobile-first, Post-Cookie World

Identifikasi Seluler

Nalika prilaku konsumen terus maju kanthi dramatis menyang piranti seluler, para pemasar merek wis padha fokus fokus karo strategi pemasaran seluler. Lan, amarga konsumen umume nggunakake aplikasi ing ponsel cerdas, mula ora nggumunake yen pariwara ing aplikasi mrentah panganggo iklan seluler. Pra pandemi, mbuwang iklan seluler wis ana ing jalur sing bakal nambah 20 persen ing taun 2020, miturut eMarketer.

Nanging amarga akeh wong sing nggunakake macem-macem piranti lan nggunakake media kanthi macem-macem cara, kabukten dadi masalah para pemasar ngerti identitas konsumen ing kabeh lanskap digital. Cookie pihak katelu biyen dadi cara utama kanggo komunikasi karo konsumen liwat saluran sosial lan digital; Nanging, cookie wis nambah watesan saka panyedhiya browser utama kayata Google, Apple lan Mozilla. Lan Google ngumumake bakal ngilangi cookie pihak katelu ing Chrome ing taun 2022.

ID Iklan Seluler

Nalika para pemasar merek golek cara alternatif kanggo ngenali konsumen ing lingkungan pasca cookie, para pemasar saiki wis ngowahi strategi digital menyang ID pariwara seluler (MAID) kanggo ngubungake tumindak konsumen ing piranti. MAID minangka pengenal unik sing ditugasake ing saben piranti seluler lan nggandhengake MAID kanthi atribut utama kayata umur, jenis kelamin, bagean penghasilan, lsp. Yaiku cara para pengiklan bisa nyedhiyakake konten sing relevan ing macem-macem piranti - definisi pemasaran omnichannel digital. 

Data konsumen offline tradisional sing dipercaya para pemasar kayata nomer telpon, alamat, lsp. Ora bisa dicocogake kanggo nggawe profil liwat data digital wae. Resolusi identitas mbantu ngisi kesenjangan iki lan nggunakake algoritma kompleks kanggo nemtokake manawa kabeh tandha identitas utama kalebu wong sing padha. Perusahaan kaya ahli manajemen identitas konsumen Infutor nggawe jinis identitas online lan offline. Infutor nglumpukake data konsumen sing cocog karo privasi, uga data saka sumber sing beda kayata data atribut tahap katelu, lan data CRM pihak pertama merek, lan dikompilasi dadi profil dinamis konsumen. 

Ngenalake Total ID Iklan Seluler saka Infutor

Solusi ID Iklan Seluler Total saka Infutor minangka cara penting kanggo mbantu para pemasar ngisi kesenjangan identitas pasca-cookie kanthi cocog karo ID iklan seluler tanpa anonim, kanthi alamat email sing wis dikepengini. Iki nggawe para pemasar bisa nggawe profil identitas sing tundhuk karo privasi lan njamin bisa nggayuh pemilik piranti sing pengin digayuh. 

Didhukung dening TrueSourceTM Grafik Piranti Digital, Total ID Iklan Seluler Infutor kalebu akses menyang 350 yuta piranti digital lan pasangan email MAID / hashed 2 milyar. ID Iklan Seluler lan email hash (MD5, SHA1, lan SHA256) iki tundhuk karo privasi, lan diolehake kanthi idin. Pengenal anonim iki nglindhungi informasi sing bisa diidentifikasi pribadi (PII) nalika ngrewangi para pemasar ngrampungake lan nyambung identitas konsumen digital ing platform lan ing grafik identitas pihak pertama. 

Total ID Iklan Seluler Infutor

Total ID Iklan Seluler Infutor solusi menehi pemasar lapisan keamanan tambahan lan akses cepet menyang resolusi identitas sing cepet. Solusi kasebut nyedhiyakake dimensi data liyane sing ngluwihi jangkauan para pemasar liwat identitas digital lan resolusi lintas piranti kanthi tetep ngontrol PII pihak pertama. Iki nggawe olahpesen omnichannel sing konsisten kanthi ningkatake segmen pamirsa lan personalisasi kanggo pengalaman konsumen sing migunani.

Total data ID Iklan Seluler di resiki kanthi ketat lan dipikolehi saka aplikasi adhedhasar ijin liwat macem-macem sumber sing dipercaya, njamin data digital paling apik. Skor Keyakinan (1-5) nggunakake algoritma kepemilikan nggunakake faktor kayata frekuensi lan reca saka pasangan MAID / hash sing diamati bebarengan, saliyane sintaks lan validasi liyane saengga para pemasar bakal ngerti kemungkinan pasangan aktif.

Nggunakake Data MAID Bisa Digunakake

Platform pertukaran data BDEX nglumpukake data saka macem-macem sumber lan ngresiki kanthi ketat kanggo njamin akurasi lan mata uang grafik identitas kasebut. Grafik Identitas BDEX nampilake luwih saka triliun sinyal data lan nguatake para pemasar kanggo ngenali konsumen ing saben sinyal data.

Kanthi kemitraan karo Infutor, BDEX nggabungake data solusi Total MAID menyang pertukaran data. Iki nambah volume data identitas digital BDEX kanggo nyedhiyakake merek lan pemasar akses menyang koleksi lengkap Pasangan email MAID / hashed. Asile, BDEX nambahake data digital lan bisa nawakake klien kanthi nambah jumlah ID iklan seluler lan alamat email sing wis dikhaskan ing jagad iki.

Ing jagad data sing golek alternatif kanggo nargetake digital adhedhasar cookie, kemitraan BDEX-Infutor pancen pas wektune. Pertukaran data dibangun kanggo nguatake konektivitas manungsa lan Solusi ID Iklan Seluler Infutor minangka tambahan sing kuat kanggo mbantu kita nyedhiyakake kebutuhan pasar sing tuwuh kanthi cepet.

David Finkelstein, CEO saka BDEX

Akses menyang Total ID Iklan Seluler Infutor solusi, tuan rumah ing situs lan kasedhiya ing macem-macem frekuensi pangiriman, minangka kemenangan kanggo para pemasar sing golek data resolusi identitas sing paling lengkap lan saiki. Pemasar nggunakake data seluler sing sugih iki kanggo nggedhekake jangkauan kanthi nggunakake identitas digital kanggo target konsumen ing piranti seluler, nggawe olahpesen omnichannel sing konsisten, ningkatake tarif onboarding kanggo target digital lan programmatic lan nguatake ngubungake piranti lan resolusi identitas.

Ing mobile-pisanan, cookie pungkasan jagad, pemasar digital sing paling sukses nggunakake data grafik identitas lan resolusi identitas kanggo nyedhiyakake kontinuitas ing piranti lan pengalaman pribadi sing dikarepake konsumen. Data MAID sing kuat penting banget kanggo nambah resolusi identitas lan bangunan profil offline-menyang-online ing lingkungan pasca-cookie lan nyedhiyakake konsistensi sing dibutuhake kanggo nambah tarif konversi lan nambah ROI saka belanja pemasaran digital. 

Waca Liyane babagan Solusi ID Iklan Seluler Total

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.