Informasi kakehan ngrusak Produktivitas

informasi kakehan informasi jess3

Pancen tresna iki kirim blog lan infographic saka kanca Jascha Kaykas-Wolff. Jascha wis dadi kanca sing wis suwe lan Mindjet saiki dadi klien saka kita (lan bakal dadi sponsor blog!). Mindjet ngarahake industri nggawe platform sing ora mung ngidini sampeyan mutusake strategi, nanging sejatine nggabungake lan ngetrapake tindakan lan ngawasi wektu nyata.

Saka Jascha:

Nanging kaya sing wis dingerteni, ora mung volume informasi sing tuwuh, nanging uga kecepetan nalika dikirim. Kertas esuk lan sore wis nggawe siklus warta nalika crita ana ing media sosial lan outlet online mung sawetara menit, lan malah ditinggalake berita kabel. Kita wis tekan titik sing saluran sing dikirimake warta lan informasi meh tanpa wates: buletin email, konten online langsung, cam web, streaming terus, olahpesen cepet, feed RSS, Twitter, lsp.

Jeblugan informasi sing kasedhiya bisa ditindakake dening Internet iku apik tenan. Nanging pancen ora bener yen kabeh iki nyebabake produktivitas sing luwih apik. Kasunyatane, kanthi akeh cara banjir bandhang informasi iki ngasilake asil sing beda.

Iki ora mung informasi, nanging uga laporan. Nalika makarya karo departemen pemasaran luwih akeh, kita bakal nemokake utas umum analisis kelumpuhan… Istilah lawas sing isih urip nalika nglaporake lan komunikasi modern. Kita cenderung kanggo fokus ing wilayah sing data gampang diakses, nanging ora mesthi kena pengaruh ing dhasar perusahaan.

mindjet buruh kakehan infographic

Gambar kakehan saka JESS3.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.