Information Overload and Infographics

Depositphotos 38975227 s

Saben dina kita mriksa tandha saka Banyu lebur, utawa sponsor, lan maneh puluhan infografis sing gegandhengan karo pemasaran ing web. Saben minggu, kita milih ora nerbitake atusan infografis. Kita nggawe infografis dhewe lan dudu pandhita ... mung supaya kita ngerti apa sing nggawe infographic lan apa sing ora.

Infographic sing dirancang kanthi apik tanpa informasi sing luwih dhuwur has the following:

  • Crita sing Nglipur - kanthi sakabehe, kudu ana sawetara tema kanggo nglumpukake data lan grafis. (Deleng Nyegah Pecah Rumah sing diluncurake ing sekitar Halloween)
  • Riset Dhukungan - kanggo ngesahake crita, penting yen infografis duwe referensi kanggo riset pihak katelu. (Deleng Ujian Skor Timah)
  • A Kesimpulan - perkenalan mesthi apik, nanging kesimpulan kudu ana. Kepiye sampeyan bakal mengaruhi wong tanpa nyatane nggawe data lan crita? (Deleng Kepiye Software Manajemen Proposal Nggawe Bisnis)
  • identifikasi - sampeyan sapa lan kenapa sampeyan duwe wewenang babagan topik iki? Sampeyan bakal kaget amarga akeh infografis sing dakwaca sing apik… nanging ora duwe cara kanggo ngenali sumber kasebut. (Deleng Cara Nggawe Pusat Data)
  • Telpon-Kanggo-Tumindak - Aku bubar ngritik perusahaan amarga ora duwe CTA ing infographic. Dheweke jarene ora pengin nemoni salesy. Aku ora nate matur adol ... Aku mung ngandhani dheweke kudu menehi katrangan marang tamu mengko. (Waca ing Kasus Bisnis kanggo Manajemen Aset Digital)

Akeh banget infografis sing mung nggawe akeh statistik sing apik banget dadi desain sing apik. Asile yaiku informasi sing luwih dhuwur. Wong-wong kesasar lan bingung karo data kasebut tinimbang infographic sing ndhidhik maca babagan tujuane infographic kasebut.

Ana pangecualian, mesthine kaya guyonan infografis (priksa Agensi Katresnan lan Perkawinan lan Napa Wong Mbukak Sampeyan ing Twitter) utawa langkah demi langkah infografis (mriksa 10 Langkah Ngatur Komunikasi Krisis).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.