Entuk Kasus Senin ... nganggo Iklan?

Wacan: <1 menit Ora akeh banget bisnis sing dakgawe ing ngendi aku ndeleng sipat umum ing segmen pasar, nanging nalika mikir babagan minggu kerja lan kepiye tanggapan pariwara, aku kudu ngakoni manawa riset sing ditindakake Bizo bisa uga ana sawetara prekara. Bizo nerbitake infographic iki wingi, kanthi irah-irahan Perencana Mingguan An Advertiser sing nuduhake para profesional bisnis sadina, umume, bisa menehi reaksi iklan online. Bizo uga mriksa lima sing beda banget

Penjahat Media Sosial

Wacan: <1 menit Kita kabeh duwe dheweke - wong jahat sing nggrundel lan ngomel kabeh komentar - nesu marang pengunjung liyane lan umume ngasilake kekacoan. Pancen ngepenakke, nanging ana cara kanggo nggagalake penjahat media sosial sing jahat. Iki minangka infographic sing apik sing diterbitake Search Engine Journal adhedhasar 8 Penjahat Media Sosial. Mesthi wae, ana sawetara ironi nyatane SEJ entuk sponsor ing Infographic…

Apa Werna Pengaruh Prilaku Tuku Online?

Wacan: <1 menit Mangkene infographic sing apik banget saka KISSmetrics babagan warna lan pengaruhe kanggo njupuk keputusan. Elinga babagan iki, postingan Nick sing anyar babagan nggunakake cookie kanggo nyedhiyakake pengalaman sing beda kanggo pengunjung tinimbang para pelanggan bisa migunani ... bisa uga situs sampeyan bisa ngganti pola gaya lan pindhah saka tata letak ireng (impuls) menyang tata letak sing jambon ... utawa yen sampeyan mbukak tata letak khusus lan biru!

Blogging Perusahaan: Infographic

Wacan: <1 menit Pancen apik banget nalika John Uhri saka Red Bit Blue Bit ing Blog Indiana, taun iki. John nindakake perkara sing apik tenan - tinimbang nulis cathetan khas sajrone diskusi, dheweke nggambar grafis informasi kreatif (infographic). Dadi, iki kalebu infographic Blogging Perusahaan kanggo Dummies sing hebat sawise maca buku kasebut (klik kanggo ndownload ukuran lengkap)! Matur suwun John! Seneng banget ndeleng visualisasi kaya iki amarga mesthi mbandhingake

Apa sing diarani Infographic?

Wacan: <1 menit Infografis wis suwe, nanging saiki nesu banget. Kanthi situs kaya Digg sekarat, para pemasar sing pengin melu lalu lintas menyang situs kasebut nggabungake grafis informatif sing nyritakake. Nganti pirang-pirang ewu dolar, sampeyan bisa nyewa perusahaan infographic kanggo nggawe tampilan informatif kanthi resolusi dhuwur sing visual nerangake masalah. Perusahaan Infographic bakal nindakake riset lan desain. Sawetara