Infographic: 21 Statistik Media Sosial sing Perlu Dikenal Saben Marketer ing 2021

Ora diraguhi manawa pengaruh media sosial minangka saluran pemasaran mundhak saben taun. Sawetara platform muncul, kayata TikTok, lan sawetara tetep meh padha karo Facebook, nyebabake owah-owahan prilaku konsumen kanthi progresif. Nanging, pirang-pirang taun masarakat wis biasa karo merek sing ditampilake ing media sosial, mula para pemasar kudu nggawe pendekatan anyar kanggo entuk sukses ing saluran iki. Pramila nggatekake tren paling anyar penting banget kanggo marketing

9 Alesan Napa Investasi Piranti Lunak Pemasaran Rujukan Minangka Investasi Paling Apik Kanggo Pertumbuhan Bisnis Sampeyan

Nalika tuwuh babagan bisnis, panggunaan teknologi ora bisa dihindari! Saka ibu cilik lan toko pop nganti perusahaan gedhe, ora bisa ditolak manawa investasi ing teknologi mbayar akeh lan akeh pamilik bisnis ora ngerti bobot investasi ing teknologi kasebut. Nanging tetep ing ndhuwur teknologi lan piranti lunak maju iku dudu tugas sing gampang. Akeh pilihan, akeh pilihan… Investasi ing piranti lunak pemasaran rujukan kanggo bisnis sampeyan penting lan

Cara Miwiti Bisnis Dropshipping

Pirang-pirang taun kepungkur iki nyenengake banget para wirausahawan utawa perusahaan sing pengin nggawe bisnis e-commerce. Dasawarsa kepungkur, ngluncurake platform e-commerce, nggabungake proses pembayaran sampeyan, ngitung tarif pajak lokal, negara bagian, lan nasional, nggawe otomatisasi pemasaran, nggabungake panyedhiya pengiriman, lan nggawa platform logistik kanggo mindhah produk saka adol menyang pangiriman butuh pirang-pirang wulan lan atusan ewu dolar. Saiki, ngluncurake situs ing e-commerce

Retensi Pelanggan: Statistik, Strategi, lan Petungan (CRR vs DRR)

Kita cukup nuduhake babagan akuisisi nanging ora cukup babagan retensi pelanggan. Strategi pemasaran sing apik ora gampang banget, kayata uga ngarahake arah sing bener. Pelanggan sing njaga mesthi dadi bagian sekedhik saka biaya kanggo entuk sing anyar. Kanthi pandemi kasebut, perusahaan mudhun lan ora agresif entuk produk lan layanan anyar. Kajaba iku, rapat dodolan lan konferensi pemasaran bisa ngganggu strategi akuisisi ing umume perusahaan.

2Checkout: Skala Proses Pembayaran Sampeyan Global Kanggo Ngoptimalake Pendapatan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan kanggo nggabungake solusi pemrosesan pembayaran, mula sampeyan bakal entuk pengalaman sinau. Prosesor pembayaran duwe macem-macem fitur lan penawaran… wiwit saka biaya, suwene sampeyan mbayar, nganti pengalaman checkout pangguna, dhukungan global, pencegahan penipuan, uga kualitas alat kanggo ngawasi penghasilan. 2Checkout minangka layanan pambayaran adhedhasar cloud sing nggedhekake konversi sales online kanthi menehi pembayaran global kanthi lokal

Komprèsi Gambar Kudu Kudu Kanggo Panelusuran, Optimisasi Seluler, lan Konversi

Nalika perancang grafis lan fotografer ngasilake gambar pungkasan, umume ora dioptimalake kanggo nyuda ukuran file. Kompresi gambar bisa nyuda ukuran file gambar kanthi drastis - sanajan 90% - tanpa nyuda mripat kanthi kualitas. Nyuda ukuran file gambar bisa duwe sawetara mupangate: Faster Load Times - ngemot kaca kanthi luwih cepet wis dingerteni nyedhiyakake pengalaman unggul kanggo pangguna sing ora bakal

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget