Napa Infografis minangka Inti Strategi SEO Apa wae

infografis kanggo seo

Nalika wis ngowahi strategi konten para klien supaya bisa luwih apik pamirsa lan adaptasi karo asil panelusuran Google sing terus-terusan, siji strategi sing ora ditinggalake yaiku nggawe infografis kanggo para klien. Nyatane, kita bakal luwih jero… berkembang mikrografis lan animasi sosialisme kanggo wong-wong mau. Kasunyatane mung ora ana potongan konten sing luwih apik - bisa dituduhake, sederhana, informasi, lan apik. Ora nggumunake 78% CMO nganggep manawa konten khusus minangka masa depan pemasaran konten lan infografis dadi pusat iki.

Infografis disenengi lan dituduhake kaping 3 luwih akeh tinimbang jinis konten liyane

SerpLogic nggabungake infographic iki, Napa Infografis Kudu Dadi Bagian saka Strategi SEO Sampeyan, lan nyakup pendekatan 6 langkah kanggo nggawe infographic sing sukses:

  1. Ngenali topik sing bakal kasengsem karo target pamirsa. Aku nyaranake ora mung perkara sing narik minat, nanging topik sing bakal ditampilake perusahaan minangka panguwasa ing papan kasebut yen wis diterbitake.
  2. Pilih jinis infographic, kalebu infografis statis, gerakan, utawa interografis utawa kombinasi interaktif. Kita seneng nerbitake mikrografi lan sosialgrafi sing narik kawigaten menyang infographic lengkap.
  3. Sumber konten lan titik data kanggo infographic. Riset utama lan sekunder bakal mbantu sampeyan nggawe kapercayan karo pamirsa. Verifikasi data saiki uga terkenal.
  4. Gawe desain sing efektif lan apik banget. Iki sajujure nalika ndeleng desainer infographic sing paling ora. Desain sing apik bisa narik kawigaten, nanging kemampuane desainer kanggo nampilake crita kanthi visual sing menang ing pamirsa.
  5. Nggawe Strategi Promosi. Kirim ing blog sampeyan, bareng ing outlet media sosial, wiwiti kampanye jangkauan, tulis kanggo blog sing gegandhengan karo niche, lan gunakake pariwara sosial lan telusuran kanthi mbayar kanggo nggayuh target pamirsa sing ditarget.
  6. Ngenali Mitra Promosi Tambahan. Gunakake tim PR sampeyan kanggo nggawe strategi sing entuk dhuwit supaya luwih nggatekake investasi sing wis digawe.

Nalika aku seneng karo infographic, aku mikir dheweke ora ngerti faktor sing paling penting… ajakan-ajakan! Infographic sampeyan bakal mbukak wewenang lan bisa dituduhake ing pamirsa sing relevan. Akibate, sampeyan kudu duwe CTA sing narik kawigaten dhasar saka infographic sing ngembang babagan topik lan miwiti keterlibatan karo sampeyan utawa perusahaan. Aja isin - wenehake wong ngerti apa sing bisa ditindakake.

Strategi SEO Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.